CANCERJÄVEL

Nu kom pappa och sa att läkarna har valt att avbryta farmors cellgiftsbehandling. Tumören fortsätter växa och behandlingen hjälper inte alls, så nu får vi bara låta tiden gå. Men hon är inte så dålig än som tur är, hon visar det inte iallafall.
Men man vet ju aldrig hur länge det går innan tumören slår ut allt, som pappas bror sa när han ringde och berättade "Det kan gå ett halvår, det kan gå två år eller mer". Det värsta är ju att det inte finns något att göra.

Det började med tjocktarmscancer för några år sedan, efter att farfar hade gått bort i cancer (även han hade det i magen), hon behandlades för det och var "frisk" fram till för lite mer än ett år sen då dom märkte att det hade spridit sej till ena lungan och levern. Hon har gått på cellgiftsbehandling sen det att det upptäcktes men idag hade hon fått beskedet att det inte hjälper alls.

Nu kanske jag låter egoistisk mitt i allt men jag hoppas att jag har mammas gener, för på hennes sida finns inget cancer-fall, än.

Vart tog solen vägen?

Grått grått grått grått.

Idag hände inget vettigt i skolan och jag har inte lärt mej något nytt.

Imorgon åker jag till mamma och stannar till onsdag som vanligt, det är Johanna-vecka så det blir antagligen inget bloggande, facebookande eller msn:ande från min sida förrän på onsdag eftermiddag/kväll.

Klockan 15.30 imorgon har jag utvecklingssamtal och det betyder att jag har ca 2 timmar på mej att flänga runt på stan innan eftersom vi slutar tidigt. Dock ska jag inte "slösa" allt för mycket eftersom jag väntar på ett till H&M-paket (som ska komma den här veckan, håller tummarna!) plus att jag har planerat att ha kvar lite pengar till kryssningen, inte så kul annars kanske.

Idag har jag inget att plugga på men imorgon ska jag få proffshjälp av mamma med matten och kanske även läsa på latinläxan för en gångs skull för att imponera på Peter, som är vår lärare :)

I'LL BE BACK.

(Jag läste nyss i Expressen att Sonic Syndicates sångare hoppar av för att han vill satsa på sitt förhållande vilket är väldigt förståeligt men buuuhuu iallafall, jag HATAR när grupper byter sångare för oftast blir det bara till det sämre. Dock är han kvar sommaren ut eftersom dom har spelningar inbokade. Bland annat är dom med på Putte i parken i Karlskoga 29/7 och jag funderar starkt på att åka dit den dagen bara för att dom är där + att Karoliina & hennes (pojk)vänner ska campa under dom där tre (?) dagarna, så då kan jag umgås med dom en av kvällarna också, två flugor i en smäll liksom ;))

KALLT

Precis när chokladbollarna var färdigrullade och jag skulle gå och plugga kom det ett litet sms från Karrå, hon undrade om vi skulle gå ut på promenad. Med tanke på att jag har suttit inne hela helgen och att det var sol ute när hon skrev så sköt jag undan böckerna och gjorde mej redo istället. Hon var generös nog att ge mej ca 25 minuter att göra mej iordning på, en aning stressad blev jag eftersom jag skulle hinna med att duscha också, men det gick :)
Vi var ute och gick i ungefär en och en halv timma, en rejäl runda blev det men det var bara skönt. Förutom att det blev svinkallt så fort solen gick ner men vi överlevde ju :)

Nu börjar jag istället bli lite stressad inför provet imorgon (som vi har direkt på morgonen, 07.50) men jag ska läsa igenom sidorna innan jag somnar, det är inte första gången det här händer ;)

Time to study..

Nu är det verkligen tid för att sätta igång med pluggandet. Ska bara göra en sats med chokladbollar först, så jag har något att äta på under tiden. Det är alldeles för tråkigt att plugga annars ju :)

Tjing

Tack för att du förstör mina dagar

Titt som tätt (okej, ganska sällan, men det känns som att det händer ofta) får jag sms från mitt ex med dom dummaste, konstigaste frågorna som finns. Som för någon vecka sen skrev han "Måste vi vara ovänner?" Nej, det kanske vi inte måste men måste vi vara vänner då? Jag svarade aldrig på det sms:et för då hade jag aldrig blivit av med honom, han hade bara fortsatt med sina utfrågningar och tjat om sitt liv (som jag inte bryr mej ett skit om).
Nyss när jag satt i köket och hade ett litet moment för mej själv så fick jag ett sms iallafall, han undrade om han skulle slänga mina cd-skivor som är kvar hos honom eller om han skulle komma hit med dom. VAD FAN TROR HAN? Jag har musiken i datorn i vilket fall, även om jag hade velat ha tillbaka skivorna hade jag inte velat att han kom hit med dom. Han ska inte komma hit mer, han har inget att göra här. Han kan dra nånstans. Men på det senaste sms:et svarade jag iallafall "Släng dom" och han har inte skrivit något mer, och jag hoppas att han inte gör det heller. Varje gång han har skrivit, även om jag svarar på det eller inte, så går jag alltid och "oroar" mej i flera dagar för att han ska komma hit som han har gjort flera gånger.
Lämna mej ifred för i helvete. Gå vidare, det har gått mer än ett halvår.

Sunday morning

Idag MÅSTE jag plugga, har ju prov imorgon! Herregud, snacka om att vara skoltrött.

Skönt att vi har gått över till sommartid nu iallafall, då blir det ju mycket ljusare på kvällarna och allt känns helt plötsligt mycket bättre. Inte så långt kvar tills självaste sommaren börjar heller :) Förhoppningsvis...

Nej, nu ska jag gå och äta choklad och läsa Expressens söndagsbilaga ;) Ciao!

Australia

Har precis kollat klart på filmen och den var riktigt bra :) Jag började dock inte gråta som jag vet att många andra har gjort till den, men det beror nog på att jag befinner mej i "fel" miljö. Massvis med störningsmoment och sånt hela tiden, självklart hade filmen flera fina scener och moments men som sagt - fel miljö = no crying.

Tänkte stänga av allt och lägga mej vid tolv ikväll, kanske läser lite filmkunskap innan jag somnar också, det blev liksom inte av tidigare idag.. Som vanligt alltså.

Men iallafall så uppmanar jag svenska folket att se Australia för den är bra :) Och sitt i en lugn och tyst miljö under tiden så ni kan gråta en skvätt. Det är ju nästan hur skönt som helst att gråta till filmer, om det är fina scener man gråter till, inte sorgliga. Svammel svammel, haha.

Good night, sleep tight

Robinson mitt i Earth Hour...

Lamporna går jag med på att släcka iallafall.

Kollar på Robinson och äter ostbågar (som jag egentligen inte är så förtjust i, men eftersom jag var så smart förut och tackade nej till godis så får jag nöja mej med det som fanns hemma) och dricker cola :)

Nu är reklamen slut, ciao!

Pantteri mix

Sånahär ska definitivt köpas på färjan, love it




Hallå

Vaknde för typ en och en halv timme sen, har ätit en dunderfrukost (enligt mej) som bestod av en skål havregrynsgröt med mjölk såklart och sen åt jag även tre skinkmackor efter. Haha, jag lovar att det är dom där p-pillren som har gjort mej så glupsk. Men frukosten är ju det viktigaste målet på dagen så jag kan väl försvara mej med det :)
Nu börjar jag ångra lite att jag sa nej när pappa frågade om han skulle köpa med nåt godis från Ica. Men macken finns ju alltid som alternativ.

Idag hade jag tänkt försöka läsa igenom minst halva filmkunskapen, kanske hela. Det är ca 40 sidor, egentligen är det inte så mycket men det beror ju på hur mycket det är som verkligen måste fastna i huvet.


HEJ UGGLOR

Sitter här fortfarande ja.. Nolifer, haha.

Iallafall, jag kollade på Let's Dance-finalen förut och YES! Magnus och Annika vann :) (Sorry om jag spoilade för nån som inte har sett/läst det än ;))

Efter det kollade jag på Juno, orkade inte se Australia ikväll eftersom den är ganska lång. Juno var bra iallafall och jag grät en skvätt, vet inte om det är "normalt" att gråta till den eller om jag bara är i en känslig period i månaden. Haha, men det gjorde jag iallafall.

Nu hade jag snart tänkt gå in och lägga mej i sängen, sätta på P3 och somna till nattmusiken. Vid 23-tiden är det alltid hemsk instrumental musik men det borde ha slutat nu. Jag läste att människor som har drabbats av pip eller sus i öronen kan ha lättare att somna om man har bakgrundsmusik eller nåt på när man ska sova och när man sover. Så man hör något annat än pipen och susen liksom, och jag tror det stämmer för det funkar på mej iallafall.
VETENSKAPLIGT BEVISAT. Typ


Aja, godnatt puss

Vem blir det?

Nu är det spännande!
Blir det Magnus eller blir det Laila?


Not another snow storm, please

Det har snöat hela jävla dan idag. Allt började toppen i morse när snön yrde och vi väntade på tåget. Efter en stund märkte vi att tåget var ca 7 minuter försenat, det låter inte mycket men när man står ute i snön så känns det som en evighet. Då kom vi på en smart sak, vi kan ju gå in på station tänkte vi. Men det kunde vi inte för just i morse var den låst. Hur stor är chansen att tåget är sent och stationen är stängd på samma dag (morgon, ca 07.00) som en fucking snöstorm slår till? Minimal chans, ja.


So. Not. Ok.

Skoldagen rullade på som vanligt och sista lektionen blev ganska oseriös, iallafall vid vårt bord, alla var trötta och ville hem och det resulterade i mycket skratt och diverse samtalsämnen.

Efter skolan var jag tvungen att vänta på bussen från ca 15.50 till 16.20 men just idag var bussjäveln försenad så den kom typ 16.25. Då var jag inte glad, det ska ni veta.

När jag hade kommit hem åkte jag och pappa till affärn och handlade mat och hämtade ut mitt H&M-paket. Jag trodde ju att det var de två linnena och skorna som kom men ack så fel jag hade. Okej, skorna kom, men inte linnena. Istället kom den vita t-shirten som jag hade avbeställt samtidigt som jag lade till linnena i beställningen. På måndag åker tröjan tillbaka, sen är det väl bara att vänta på att det "riktiga" kommer. Första gången jag beställer från H&M och jag måste hålla med mina erfarna vänner om att dom kanske inte är så bra på det här med beställningar och utskick.
Men om man ska se det positivt - nu har jag iallafall även ett par svarta tygskor.

Mellan 15.30-19.30 har jag hunnit med att äta följande:
1 st marabou schweizernöt (liten, 100g?)
1 st daimstrut
2  st panpizzor
och till Let's Dance kanske det blir ostbågar.
Eller inte, jag borde skämmas.

Havregrynsgröt

För kanske en vecka sen ungefär köpte jag hem nytt havregryn, vi har inte haft det hemma sen vi bodde i huset säkert. Haha, typ 3-4 år sen alltså.
Då började jag göra såndär snabb-havregrynsgröt i micron, "receptet" finns på havregryns-förpackningen, och i början var det ju ingen hit men nu är det faktiskt gott! På med lite socker eller sirap bara så blir det delikat. Typ!

6 months

Idag fyller jag och Olis förhållande 6 månader, grattis förhållandet!

Dagen började med tre timmar företagsfix (vi arbetar i grupper/par och har hittat på egna företag och allt ska göras jätteseriöst....jättekul..) men jag stack efter 2,5 timmar för att jag behövde hinna med ett tåg. Hade tandläkartid 11.20 och skulle ta tåget 10.52 men självklart så såg jag när jag kom till stationen att det var inställt. Så jag ringde tandläkaren och fixade ny tid nästa torsdag istället, om man inte ringer kostar det 300 spänn bara för att man inte dyker upp liksom.
Not worth it.
Så jag gick tillbaka till skolan, hade matte och efter det skulle vi haft engelska till 14.30 och sen stödmatte 14.40 men engelskan behövde vi inte gå på så det innebar ett två timmar långt hål för mej, Hanna och Izabella. Men vi gick till stödet och frågade om han hade en halvtimma över innan 14.40 oh det hade han så vi hann med ett tåg hem som gick 13.33, sen fick jag vänta på bussen i Laxå en timma ungefär.

När jag kom hem åt jag upp ett helt paket med riskakor... Kollade även på Top Model och Du är vad du äter. Efter det åt vi mat. Om jag är vad jag äter så är jag typ en fiskpinne eller en riskaka, your choice.



THE LIST

Lovar du att vara ärlig? Jadå
Du heter: Jessica
Smeknamn: Har inget
Låt som när du är ledsen sörjer till? Brukar inte sörja till musik
Beroende av: Sömn, choklad/socker
Vem behöver du mest just nu: Just nu är jag i en sån period då jag inte behöver någon speciell person för att känna att allt är okej, men jag behöver alltid Oli och dom närmsta vännerna
Vad tror folk om dig? Det vet jag inte
Stämmer det? -
Vad får du oftast komplimanger för? Jag vet inte riktigt, mest att jag är söt/snygg och liknande
Vad säger du för att imponera på någon? Jag säger väl inget speciellt
Hur imponerar man på dig? Var dej själv bara!
Brukar du skratta för dig själv? Det händer ju ibland ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Haha jaha;) Jag och pappa kör kumla och sånt idag+ska hämta Sonja och är hemma ca 19, sen har jag fe-prov imorrn och måste kanske baka, men hör av mig!"
Vilken är din favoritmålning: Det har jag nog ingen faktiskt
Var bor du? Finnerödja mestadels, Örebro tisd-onsd bara
Trivs du där: Ja men det är ganska segt, speciellt på vintern
Äger du några converse: Nepp
Sprit, cider, vin eller öl: Inte öl iallafall
Brukar du bli för full: Ja, jag har inte tillräckligt med erfarenhet för att veta min gräns, haha.
Vad har du för mobil operatör: Tele2 (Comviq kompis)
Är du allergisk i mot något: Inte allergisk men lite laktoskänslig och på sommaren kan jag få prickar av gräs och sol, men det är bara i början av säsongen
Har du haft sex idag: Nepp
Nästa mål i ditt liv: Vet inte, studenten nästa år?
Hur svarar du i mobilen: "Ah, hej det är Jessica" eller "Ah"
Vem ringde du senast? Oli tror jag, ringer typ aldrig
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att jag inte skulle glömma att hämta ut passet, det var mamma som ringde
Antal timmar sömn inatt: Ca 7,5
Sov du ensam: Ja
Tycker du om din pappa: Ibland
Brukar du komma i tid: När jag inte tar sovmorgon ja
När mår du bra: Nu
När blev du fotad senast: Vet inte, jag fotade mej själv igår
Hur känner du dig nu: Seg typ
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: Dom luktar
Är du smart: Jag är väl medelsmart, haha
Var du aktiv i skolan: Jag var mer aktiv förr än vad jag är nu iallafall
Vad saknar du: Värmen
Hade du en bra kväll igår: Jadå
Favorit dryck på morgonen: Oboy, juice eller vatten
Rakar du benen: Ja, när jag orkar
När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 22-23
Är du blyg? Haha ja
Sysslar du med någon idrott: Nej men ska börja springa mer regelbundet när vädret blir bättre
Vill du hellre ha mail än brev: Helst mejl ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kärlek vet jag inte men man kan ju iallafall känna något
Har du spytt offentligt: Nej
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ingen aning, ha sex?
Är du nöjd med ditt liv: Just nu ja
Är du bortskämd: Verkligen inte
Vad gör du i morgon: Sitter i skolan, är hos tandläkarn, springer om det är fint väder
Vad är det värsta du vet? Besvikelse, sockersug
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Olika
Vad behöver du just nu? Ett glas vatten och lite motivation till skolan, tack
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Tyra Banks verkar bra
Vad längtar du till? 17 maj, sommaren, studenten, jobb
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja
Vad använder du för shampoo? Barnängens volymschampo
Vad är det finaste du fått? Vet inte
En speciell dag du minns: Sista natten mé gänget, Liseberg i nian
Hur gammal är du: 17 år, 10 månader och 8-9 dagar tror jag
Tycker du om någon just nu: My love
Om fem månader: Har vi börjat sista året på gymnasiet, woho!
Du samlar på: Kvitton, som jag ska räkna ihop vid årets slut
Gröna eller röda äppeln: Green ones helt klart
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen, brukar vilja vara för mej själv
Gillar du golf: Nej
Vilken tid gick du upp idag: 07.40 typ
Har du sovit i din egna säng inatt: Nej
Har du strumpor på dig nu: Japp
Vad ska du göra ikväll: Sitta här, duscha, vänta på besked från Karrå, haha
Är det okej att gråta: Alltid!
När grät du senast: Någon kväll för inte så länge sen
Laddar du ner musik och film från Internet: Har gjort
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa, shoppa lite och spara för framtiden
Bär du glasögon eller linser: Inget av det
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Verkligen inte
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Vid 11-12
Har du piercing: Hål i öronen bara
Vill du gifta dig: Antagligen inte
Vill du ha barn: Senare ja
Solar du ofta: På sommaren ja, aldrig solarium
Är du bra på att laga mat: Om jag väl försöker så är jag väl inte dålig direkt
Gillar du att dansa: Inte pardanser och liknande
Är du flygrädd: Jag vet inte, har aldrig flugit
Hur vig är du: Väldigt ovig
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass: Daimstrut eller någon av Magnum-glassarna
Tror du på ett liv efter döden: Jag hoppas på ett iallafall
Tycker du om sushi: Har aldrig smakat
Vad äter du helst när du ser på film: Godis eller chips&dipp
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej
Har du tandläkarskräck: Den börjar försvinna
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Lite både och
Vilken ögonfärg har du: Lite allt möjligt, men mest grönbruna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Jag tror att jag brukar sluta gråta innan jag somnar
Biter du på naglarna: Kan inte, haha
Röker du: I samband med alkoholintag ja
Hur ofta tränar/motionerar du: Bara skolidrotten just nu men ska försöka börja springa 2-3 gånger i veckan också
Senaste låt du hörde: Nån låt med Lasse Lindh
Vad gör du på helgerna: Filmkväll, äter mycket godis, är hemma

Skärpning kanske..

Idag skolkade jag lite igen, var bara med på halva sista lektionen, som var Latin. Kom hem vid halv fyra och sprang in på Ica en snabbis på hemvägen och köpte mej en daimstrut. Det är ingen glass man tröttnar på i första taget, inte jag iallafall :)

Vi har inget som måste pluggas på idag, imorgon ska en engelska-uppsats (eller vad man ska kalla det) in men min blev klar för lääänge sen. SKÖNT! Så idag blir det slappt. Karrå skulle även höra av sej om en eventuell promenad framåt kvällen, det skulle också vara skönt :)


OJ!

Idag har jag åkt till mamma, sovit lite i soffan framför teven, gjort en matteläxa (skulle egentligen ha gjort två..), ätit, kollat på desperate och ätit igen. Nu är det snart läggdags!

Förresten så kan jag försäkra alla som tycker att sitt passfoto är fult om en grej: Mitt är fulare. Så, nu kan ni vara lugna.

Imorgonblir det en lååång dag, är hemma runt halv fem skulle jag tro. CIAOOO

BLÖ

Det snöar ganska mycket nu och när jag säger ganska mycket menar jag egentligen jävligt mycket. SÅ mycket snöar det.

Ska snart duscha och sen blir det en stund framför skärmen igen antagligen.
Imorgon ska jag hämta ut passet innan jag tar bussen till mamma så jag får inte glömma plånboken hemma för då blir det automatiskt så att jag glömmer legget och den där uthämtningslappen och det skulle inte vara speciellt smart gjort.

Så himla sugen på naturgodis är jag också men eftersom det är så förbannat dyrt så tror jag att jag väntar med det till nästa onsdag när pengarna rullar in på kontot! Så blir det nog. Notera nog...

Men som sagt, duschen snart, tidig uppgång imorgon, skola 90 minuter och sen till mamma. Det är Johanna-fri vecka tror jag så datorn is all mine :)

Sol? Snö? Mitt emellan?

Det är det nog ingen som vet.

Kom hem för ett tag sen och har ätit plopp och kollat på tv. Idag har vi inget att plugga på och imorgon har vi bara en lektion, företagsekonomi från 08.00-09.30. Det känns ganska ovärt. Men efter det åker jag till mamma iallafall och vi ska spendera dagen/kvällen med MATTE, woho jag längtar verkligen!

Hej

Sitter i skolan och har typ spanska. Vi har fått reda på hur vi ligger till betygsmässigt och jag ligger på ett stadigt G än så länge, men hon sa att jag lätt kan höja upp det till VG bara jag börjar plugga mer :) Fick för övrigt bara G- på provet, G minus liksom, när jag hoppades på VG. Man ska antagligen inte tro för mycket på sej själv.

Nu slutar vi snart! Ciao

Att dricka

Pressmeddelande till alla jag känner:

Abstinensen ökar och jag känner att jag måste koppla bort skolan helt snart, det funkar bara med en rejäl liten fyllekväll. Jag lovar att det är det enda som funkar, då skiter man ju i allt som har med skolan att göra och det skulle vara så jävla skönt nu. Det finns säkert nån som håller med mej, right?


Provet som är imorgon har jag inte pluggat till, jag kom ju på att jag inte har gjort klart inlämningsfrågorna heller, dom skulle ha varit inne 9/3 tydligen. Jahapp. Dom har jag verkligen inte någon lust att göra ikväll, inte det andra heller. Det blir förmodligen sovmorgon imorgon om jag inte är vaken halva natten men det ska jag försöka undvika.

Sämsta dagen på länge.

Seg dag

Har inte kommit igång med plugget än men förhoppningsvis får jag ett litet ryck snart så jag kan plugga sönder. Imorgon får vi reda på spanskaproven också, jag hoppas på ett VG :)

Resten av veckan ser lugn ut, förutom att jag "måste" göra massa matte med mamma på tisdag. Ligger efter med två läxor tror jag.. Varför måste vi läsa matte B egentligen? Nu längtar jag till sommarlovet, eller nationella i matte B som är i maj, för när det är över behöver jag aldrig mer plugga matte. Fatta vad skönt, woho!
Så himla jobbigt när man måste läsa massa ämnen som man inte ens kommer ha någon användning av senare i livet, som till exempel Matte B, Filmkunskap (jag kommer liksom inte sitta och analysera varje film jag ser..), Historia, Latin är också ganska onödigt. Det är ju bra att kunna språk men latin är ju inte direkt ett språk som talas runt om i världen och jag förtränger allt vi lär oss. JAG BLIR SÅ TRÖTT.

090322

Vaknade 11.25 för att hinna se reprisen av Robinson. Det snöar ute, så idag blir det en lugn dag som kommer att bestå av att sitta här och att plugga lite inför provet imorgon. Större delen kommer nog dock att gå åt till att sitta här om jag känner mej själv rätt :)

Natt-inlägg

Kvällen spenderades först med att göra chokladbollar och strax innan nio befann jag mej hos Alexander för att planera party. Vi kom absolut ingenstans med planeringen. Fail

Vi kollade på en film som hette typ Resan till jordens mitt (The journey to the centre of the Earth), eller något liknande. Den var väl lite för orealistisk för att vara bra men direkt dålig var den väl inte, mest dåligt gjord.

Vid halv tolv var jag hemma och för en gångs skull hade jag inte hunnit få ett "kom hem nu"-sms av pappa. Istället sa han "Är du redan hemma?" när jag kom innanför dörren. Alltid annars brukar jag komma "för sent" och när jag väl är relativt tidigt hemma är jag för tidig. Jahaja, hur ska han ha det?

Det varnas för snökaos imorgon och på måndag, så det kanske inte blir någon jogging-runda imorgon. Det skulle tydligen vara kallt hela veckan också. Inte roligt nånstans.

Nu ska kvällen spenderas med onödigt msn-snack och chokladbolls-ätande. Puss

Raserat

Planerna med lokalen gick ju inte som planerat då man tydligen måste vara 25 år fyllda för att få hyra. CRAP. "Krismöte" hos Alexander ikväll igen då. Det positiva med att vi flyttar fram det är att jag iallafall har fått pengar när det blir av. Very needed.

Klockan åtta är det ju Robinson och det ska jag väl se början på iallafall, får se om det är nåt att ha. Fram till dess blir det nog till att göra chokladbollar för pappa har köpt socker! Haha, hugs.

Volbeat

Light a way

Jag får sommarfeelings när jag lyssnar på dom :)
Pappa sa nyss något om snökaos imorgon och på måndag. KUL... måste kolla upp det på smhi.

Promenix

Det blev en promenad iallafall, solen var inte framme hela tiden men när den väl var det så var det faktiskt ganska varmt. Riktigt skönt :)

Nu sitter jag och väntar på mat, idag blir det kycklingfilé med ris och currysås :) Mums!

Lördag - sol

Idag är det sol igen och snön fortsätter att smälta, bra bra! :) Det skulle vara skönt med en promenad eller något idag men Karrå har inte svarat på sms:et än så vi får väl se hur det blir :)

 Nu blir det lite musik!

 

Sleep tight

Ikväll ska jag inte vara uppe för länge, kommer nog bara sitta här tills jag har laddat hem Volbeat-albumet, inte så länge till alltså. Fastnade lite för dom ikväll, vissa låtar är ju ganska catchy! Tack till Karoliina aka Karrå som tipsade om dom :)
Volbeat - Still counting


Kollade bara på utslagningen i Let's Dance och tack för att Morgan åkte ut och för att Magnus fick stanna kvar! Bra gjort svenska folket :)
Tänkte ju som sagt göra chokladbollar förut också men så hade vi bara typ fem bitar socker kvar, hur ofta händer det liksom? Bitsocker var det alltså. Det var det jag använde mej av sist genom att krossa det först men nu vågade jag inte ta något för att pappa måste ha till sitt kaffe + att det nog inte skulle ha räckt till två satser. Det får bli bollar imorgon istället!




Live your life



So live your life
Instead of chasing that paper, just live your life
Ain't got no time for no haters, just live your life
Cuz I'm a paper chaser just living my life


Friday night live

Ikväll är det lite segt, Oli är ute och dricker (ÅÅÅÅÅÅH, fusk. Haha) och Karoliina är i Kumla för hennes klass har ordnat nåt disco för mellanstadieelever eller nåt. Kul.

Om David var inne på msn skulle jag vilja veta om han har ringt numret för att hyra lokalen eller inte. Vi har planerat en liten fest i Kumla till nästa fredag och det var tydligen ingen som svarade igår när han ringde till dom så han skulle ringa idag igen. Alltid massa krångel, men nu är jag och typ alla andra inställda på att det blir av iallafall.

Ska kanske glo på Let's Dance snart, och göra negerbollar.. just ja, chokladbollar heter det. Det blir dubbel sats den här gången!

/Jessica

I made it!

Sprang en sväng ändå, ner genom skogen så jag kom ut nere vid kyrkan, vid E20 ungefär. Sen mot macken och upp förbi parken och hem. Inte för att jag sprang hela sträckan utan uppehåll men iallafall nonstop till kyrkan och det kändes good! Efter det varvade jag mellan powerwalk, vanlig walk och jogg!
När jag kom hem frågade pappa vart jag hade sprungit och då sa jag ju det som står där uppe, ner genom skogen och förbi macken och parken. "Men det går ju så snabbt, springer du verkligen så långt?" fick jag till svar då. Saken är den att han tror att det tar en timma att gå den där sträckan, att jag sedan springer/går den på 25 minuter är ju tydligen suveränt tror han. Eller han tror ju tydligen inte ens på det.. men du fattar. Alltid trevligt med lite support! :)

Ska snart koka nudlar och ta bort handduken från håret, ikväll är det nog inget särskilt sevärt på tv tror jag så jag hamnar antagligen här fram till tio-tiden :)



Soligt

Jag hade lovat mej själv att gå ut och springa idag, men jag orkar nog inte. Eller kanske. Jo, eller nej. Jag vet inte. Orkar jag ?

Hatart

Varje torsdagmorgon ska vi, enligt schemat, vara indelade i två grupper. Den ena börjar med företagsekonomi och den andra börjar med info&layout och sen byter vi lektion bara. Det är alltså enligt schemat. Nu är det så att nästan VARJE torsdagmorgon sitter hela klassen i en datasal och har företagsekonomi med lite inslag av info&layout i tre timmar. Det är inte kul och jag är hungrig.

Idag får vi tydligen kebabgryta, vet inte om dom borde få kalla det kebab men det är iallafall oftast ätbart så förhoppningsvis blir jag mätt sen :) IMORGON BLIR DET TORTILLAS, TAGGA!!

I forgot..

Matten ja, vi som fick IG på förra provet fick ett häfte med olika papper och det är meningen att vi ska göra ungefär 3-4 uppgifter till varje torsdagslektion... Det går ju sådär, haha. Jag var ju inte hos mamma i tisdags heller så jag har inte kunnat få någon hjälp. Ahmed kommer cutta mej, det betyder på riktig svenska att han kommer att döda mej. Typ. Kanske inte, men han kommer inte bli glad iallafall :) Vilket är fel tycker jag, han har inte så himla mycket att säga till om eftersom Matte B inte är ett kärnämne och alla program läser inte ens det. Ändå tjatar han om hur viktigt det är att kunna allt och blablabla. Undrar om man hade kunnat välja bort B-kursen om man hade gått till syon och klagat i början? Det är ju för sent nu i vilket fall. Skönt att inte ha någon matte i trean iallafall :D

Another sunny day!

Idag var en ganska värdelös dag för min del. Vi hade sovmorgon till halv tio, kom till skolan vid nio med bussen och sen var jag inte ens med på den första lektionen som var idorott. Sen hann jag bara vara med på lite mer än halva psykologin för sen var jag tvungen att dra till tåget mot Laxå.

Kom till Laxå vid tio i tolv och gick då till biblioteket och grävde ner mej i en Julia-tidning och Kamratposten. Vid 12.30-12.40 någon gång gick jag mot vårdcentralen där tandläkaren också finns. Fick komma in tio minuter innan utsatt tid eftersom jag ändå var där och när jag gick därifrån var halva ansiktet bedövat.

Sen fick jag spendera typ en och en halv timma till på biblioteket men då pluggade jag faktiskt lite filmkunskap och gjorde lite nytta mean while så att säga.

JUST JA, fick ingen lunch heller eftersom vi hade lektion när jag gick. Hade kanske kunnat skippa lektionen och ätit istället men då kommer vi till det lilla problemet att jag hade inte lust att äta själv och hade heller inte med mej någon tandborste. Så det gick ju inte. Eftersom ansiktet och tungan var bedövat efteråt så kunde jag inte äta mackan heller, som jag hade köpt i skolan innan jag stack :) Trots det var jag inte speciellt hungrig, det kanske berodde på havregrysgröten + ostmackan + de 2 chokladbollarna jag åt till frukost i morse..

Gröt, chokladbollar, vatten och Desperate H

Ja, så har jag spenderat den senaste timmen. Skönt att jag inte behöver duscha ikväll, gjorde ju det i morse innan jag gick ut på promenaden.

Imorgon blir det ingen idrott för min del, dels för att det är redskap som jag fullkomligt HATAR och dels för att mina skor är leriga för att när jag var ute och sprang i söndags så sprang jag i skorna som jag har inne på idrotten. Smart.
Men bara för att jag skippar idrotten imorgon så ska jag nog ge mej ut på en runda när jag kommer hem vid halv fyra, om det är sol vill säga :) Det går ju inte att springa om det är dåligt väder, fatta vad tråkigt...

Nu är det snart dags för mej att borsta tänderna och göra allt nödvändigt som man brukar göra innan läggdags, good night!

Chokladbollar?

Det är nog det namnet som uppskattas såhär offentligt. Hemma brukar jag annars använda mej av det mindre omtyckta namnet som börjar på N.
Som vanligt så skulle jag ha gjort en dubbel sats för enligt receptet skulle det bli ca 25 stycken men det blev 14... How come? Haha.

För övrigt så är ju kokos det absolut godaste att rulla dom i, pärlsocker funkar men det är inte alls lika gott :)


Nu väntar jag på att klockan ska sätta fart så den hamnar på 21.00, pappa skulle nämligen inte se på någon hockey eller fotboll ikväll och det betyder att jag kan se Desperate, great!

Internet alltså...

Trodde att hela internet låg nere för att jag inte kunde logga in på msn, men sen upptäckte jag att det bara är msn som inte funkar. Då vet ni.
Nu tryckte jag "ja" på en ja-eller-nej-ruta som kom upp. Jag vet inte riktigt vad jag gick med på men det märker man väl kanske... Eller inte, msn is down.

Den har stannat över dan iallafall

Solen har varit framme heeela dagen och det är så himla skönt!
Satte mej vid teven en stund förut och kollade på Tyra Banks show och Top Model samtidigt som jag skumläste lite i Veckorevyn. När pappa kom hem följde jag med honom till Ica och nu har jag även lämnat tillbaka boken till biblioteket som skulle varit inne i januari :)

Senare kanske det blir att göra lite negerbollar, eller chokladbollar, kalla det vad ni vill :) Men nu är det mat! Ciao

VÅREN ÄR HÄR (FÖR ATT STANNA?)

Vaknade av ett sms vid halv tolv, det var från Karoliina. Så jag gick upp och åt frukost och tog en snabb dusch och vid tio i ett var jag hos henne och vi tog en promenad. Vi gick till älskade macken och köpte glass, jag som älskar magnum-glassarna köpte en ny sort - Magnum temptation med ljus choklad. Den innehåller bland annat vaniljglass, kola"sås" och några kaliforniska mandlar eller vad det stod. God var den iallafall, dock lite expensive - 22 kronor. Men det var det värt!

Såg att det hade kommit ett nytt nummer av Veckorevyn i brevlådan när jag kom hem så jag får väl ta och läsa den sen :)

Jag hoppas innerligt att den här solen och det här vädret är här för att stanna, jag orkar inte mer snö nu.


Tadaaa, den kom i en liten kartong istället för dom där plast-/papperssakerna :)

Film

Har precis kollat klart på Låt den rätte komma in och den var väl sådär. Svenska filmer är ju alltid lite sega, den här var dock lite annorlunda men ingen film att rekommendera direkt. Om man inte vill se en annorlunda film förstås.

Tänkte inte hoppa i sängen alltför sent ikväll, känner mej redan rätt trött fast jag bara har varit vaken i typ tio och en halv timma. Det är nog för att jag inte har gjort något speciellt idag.

Imorgon hade jag kanske tänkt ta mej ut och springa igen, om det är sol vill säga. Annars är det inge kul :)

Pizza, usch

Åt nyss en skitäcklig pizza från Ica, never again. Det var massa äcklig ost och typ spenat på, haha inte gott.
Köpte även en glass när jag följde med pappa till affären, den nya sandwichen blev det, kommer inte ihåg vad den heter för det var nåt konstigt. Skillnaden mellan den och vanlig sandwich är iallafall att det är krossad choklad i själva vaniljen och inte bara vaniljglass mellan chokladplattorna liksom. Helt i min smak! Fem av fem sandwiches!

Monday

Vaknade vid tolv idag, inte varje måndag man kan göra det.. :) Idag är det ingen sol ute så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, ingen glass-promenad blir det heller för Karoliina skulle till Marieberg tror jag, så vi sköt upp det till imorgon. Då skulle det bli sol iallafall enligt smhi :)

Nedladdningen går väldigt mycket snabbare idag iallafall och det är ju bra :) Jag har verkligen ingenting att skriva idag för det kommer ju antagligen inte hända nåt så nu säger jag tack för mej och hejdå!

Smile

Det blev ingen film ikväll, för tråkigt att kolla själv. Tackade även nej till att se Australia hos Alexander, WHY?! Haha, men jag är så trött och seg så jag hade säkert bara somnat. Imorgon är det dags för årets första glass (för min del) iallafall, hoppas bara det är soligt också. Fördel liksom :)

Ska inte vara uppe alltför länge ikväll, ska se vad teve-tablån ha att bjuda på inatt. Filmkanalerna vet jag redan eftersom det är samma sak varje natt efter 00.00 men dom ska jag försöka undvika :)

Segt

Håller på och laddar hem första säsongen av Desperate nu, det går väldigt segt men förhoppningsvis hinner det bli klart ikväll iallafall. Segt som sagt.

Förresten så upptäckte jag nyss att det börjar såndär jobbig NHL-hockey 20.00 på canal+ sport 1 eller vad det nu heter men nu är det ju så att Wipeout också börjar 20.00 så pappa och jag får väl kriga om teven ikväll. Men han kollar faktiskt på hockey och fotboll hela dagarna så en match borde han kunna offra, han missar ju inte ens hela liksom. Får ta ett snack med honom sen!

Annars har det varit en lugn dag som sagt och bara för att det var sol idag så tar jag för givet att det är det imorn också :) Så jag slängde iväg ett litet sms till Karoliina och frågade om vi ska gå och köpa glass imorgon men det svarade hon minsann inte på, bäst för henne att hon ringer och säger ja imorgon då.
Or else...






 

Hej där

För en gångs skull gjorde jag som jag sa, jag sprang. Varierade ganska mycket med powerwalk men det är ju okej eftersom det faktiskt var första gången jag var ute och "sprang", eller, första gången jag motionerade frivilligt on my own över huvudtaget. Men det känns bra nu! Riktigt bra.

Pappa har börjat med maten, tack och lov. Det luktar köttfärssås, mums.
Resten av dagen blir nog lugn, ska se Wipeout ikväll och efter den kanske jag kollar på Låt den rätte komma in, vet inte om den är bra men det märks ju :)

Jag är på väldigt bra humör idag, solen skiner och jag har varit lite healthy, våren är på väg och snart är det sommarlov. Plus att jag sitter här i shorts och linne med uppsatt hår och inget smink precis som om det vore sommar. ♥

Söndag men det gör inget!

För imorgon är det ingen skola :)

Det är lite sol idag så jag funderar starkt på att ge mej ut på en liten joggingrunda eller nåt, borde komma igång med det nu. Det skulle vara riktigt skönt faktiskt. Så det blir nog så.

Igår blev det mello-final hos Alexander med David och Karoliina och cola, chips och popcorn. Och jävlar vad spännande det var, och herregud vad bra att operan vann! Det är ju den enda låten som kan ha en chans i Ryssland plus att den var riktigt skön :) När det var slut kollade vi på Matrix-filmen och den sög, sen kollade vi lite på American history x, inte hela dock. Var hemma vid kvart i två tror jag och så somnade jag ungefär halv fyra eller nåt.
När vinnaren hade presenterats skakade jag och Karoliina hand på att nästa gång Eurovision-finalen blir i Sverige ska vi se den på plats! Det spelar ingen roll om det så blir nästa år eller om 30 år, vi ska se den på plats och that's it.

Vad betyder La voix?

Inget mer snack

Nu ska jag inte nämna mello-finalen mer idag, alla vet redan att det är final och blablabla. Så nu är det slut på påminnelserna :)

Karoliina övningskör antagligen just nu till marieberg med deras dator. Sist dom lämnade in den var den borta hur länge som helst (Siba är inte så bra på snabb service tydligen) och på ett sätt hoppas jag att den är borta länge nu med så vi tar upp våra promenader igen :)

Kexchokladen är för övrigt slut nu, vad annars liksom, så när vi går till macken sen blir det att handla nytt godis och lite dricka till det. Kanske kan tigga pengar av pappa, måste snåla skiiiitmycket den här månaden. Studiebidragen borde höjas, det finns väl inte många som nekar till det? Igår tror jag det var som Izabella och Hanna pratade om att dom hade hört att det var nån politiker eller nåt som ville höja bidraget till 2100 typ. Det skulle ju vara bäst! Men det kommer antagligen inte hända.


 

Hjälp

Jag vaknade vid nio..och somnade inte om. Vad händer?

Förresten så tar jag tillbaka det där med att jag skulle sälja kexchokladen, den är min tonight :) Om den inte äts upp innan...

Snart ska jag duscha och sen blir det en lugn dag fram till 18-tiden tror jag för då skulle jag och Karoliina gå till macken och köpa dricka och popcorn och sånadär nödvändiga saker inför ikväll. Tagga! Haha.
En som gick i min klass förra året skulle tydligen till Globen ikväll och titta, kan ju säga att jag är lite avis :(

Tired

Det blir tidig sänggång ikväll tror jag, ska bara kolla klart på Let's Dance och sen äta nudlarna som jag skulle ha ätit i eftermiddags. "Du kan ju inte äta mitt i natten" säger pappa men nu är det ju så att det inte är natt förrän vid typ halv tolv och jag hade tänkt äta halv elva ungefär. Och det är ju inte precis som att jag har gått hungrig hela dagen, naturgodiset är av någon konstig anledning helt slut.

Okej, godisförbud nästa! Inget godis whatsoever, jag skulle nog kunna klara det. Det borde vara lättare att avstå det helt än att låta unna sej lite emellanåt. Jag menar, innan idag har det inte intagits något godis sen tidigare i veckan (typ rekord) och det var inte för att jag var godissugen som naturgodiset inhandlades, det var mest för att det hör till liksom. Det är ju helg. Och pappa köpte en kexchoklad till mej förut också men den säljer jag till Karoliina imorn! Haha, för 20 spänn.
På måndag ska jag även försöka ge mej ut i naturen på en liten powerwalk/joggingrunda. Det ska ju bli "varmt" i helgen, typ 6+ och då försvinner snön. Heja heja!

Gud vad mycket babbel det blir när man är trött och skriver, allt bara flyter på och man slipper tänka. Jag tänker inte på nånting nu, det är skönt. Nu ska jag fortsätta kolla på Hjälp och sen nyheterna och till sist Let's Dance-utslagningen.

Palla läsa det här, haha. Godnatt

I almost forgot

Hade ju spanskaprov idag, det gick väl sådär. Själva grammatikdelen var nästan lättast på det här provet, mest problem hade jag med att översätta olika meningar eftersom jag knappt kan några glosor. Inte bra. Men ett G blir det, förhoppningsvis.

Har slängt iväg en liten ansökan nu, det kanske blir så att jag får torka asses i sommar. Trevligt! Härligt med pengar. Och det skulle ju på ett sätt vara trevligare att jobba med Karoliina (och kanske David) än att vara på esab där jag är totally mobbad i sex veckor typ. Haha. Det kanske till och med blir så att ålderdomshemmet kommer först på listan bara tack vare att jag då har någon att prata med. Trivsel går ju nästan före pengar, beroende på hur mycket man får på hemmet förstås ;)

Ska snart ta och koka nudlar och får väl nöja mej med att kolla på hockey medan jag äter... Pappa är helt insane och obsessed av hockey & soccer. TRÄLIGT som jag skulle sagt om jag var örebroare.

"Allt fler alkoholister i Örebro" - Nerikes Allehanda

Sad but true, typ.

Nu är vi lediga i hela fyra dagar, ska bli riktigt skönt! För ovanlighetens skull har vi inte heller något som vi måste plugga på under den här tiden. Alltid annars har vi ju prov eller något slags förhör eller inlämning veckan direkt efter ledigheten men inte nu inte, guld.

Ikväll blir det att ta det lugnt och kanske kolla på Let's Dance och imorgon blir det Melodifestival-final-tittande såklart.

Nu ska jag göra en till sommarjobbsansökan, till samma ställe som Karoliina (och David tror jag?) ska jobba på. Nämligen....tada.. ålderdomshemmet! Pappa sa nämligen förut att hans chef hade sagt att dom bara tar in typ 3 vikarier i sommar. Chansen att få jobba där i år igen känns ju inte så himla stor längre om man säger så.. Men om jag får båda (haha...) så tackar jag dock nej till ålderdomshemmet och spenderar sommaren på esab istället. Planer planer!

Sommartider

Jag har ändrat lite i beställningen från h&m nu, innan hade jag beställt en för stor t-shirt och ett par svarta och ett par vita skor av samma modell. Nu tog jag bort dom vita skorna (jag har ju redan ett par) och även t-shirten, istället la jag till två enkla linnen som jag hittade, måste ju börja skaffa vår- och sommarkläder nu. Allt blev ca 80 spänn billigare än innan, vilket är ganska så skitbra! Vecka 16 kan jag hämta ut linnena och skorna om allt går som planerat, wohei. Där gjorde jag ett bra val tror jag. Och vita tygskor kan jag ju säkerligen skaffa på annat sätt senare :)


Det där stämmer nästan, nu ville inte linnet i mitten låta sej kopieras ordentligt men det är iallafall ett turkost linne jag har beställt och inte ett korallfärgat. Valet var faktiskt svårt men blå/turkos vet jag att jag passar någorlunda i, korall har jag ingen aning om men det är jävligt snyggt. Och så blir det förmodligen ett litet skärp till det där röda linnet också men det orkade jag inte beställa, lika bra att köpa på plats när linnet har kommit.

Okej

www.ppm.nu var det visst. Kunde inte göra så mycket mer än att beställa en personlig kod så jag kan logga in, men den kommer nog någon gång nästa vecka. Intresseklubben antecknar, japp.

Snart "långledigt"!

Imorgon är det fredag och vi är lediga lördag, söndag, måndag och tisdag tack vare studiedagar eller nåt :) Woho!
Nu säger pappa att det snöar ute...

Idag hade jag och Izabella redovisning om blixtlåset, vi hade inte övat så båda läste av från papperen men det blev bra ändå låtsas vi. På matten blev jag irriterad på läraren för att om man bara frågar om en enda liten sak så ska han gå igenom allt man redan fattar om och om och om igen iallafall. Det höll kvar oss i ca tio minuter efter lektionens slut. SUCK. Engelskan behövde vi inte gå på men varken jag eller Izabella kunde ta oss hem tidigare än 14 fastän vi slutade 12.20 så vi gjorde klart latinen som vi ska redovisa imorgon, well done!

Kom hem vid halv fyra och har bara ätit och kollat på tv fram till för 40 minuter sen ungefär, då hamnade jag här istället. I brevlådan hittade jag ett stort orange pensionskuvert och gissa vem det var till? Moi! Ca 3500 spänn har jag tjänat in till pensionen änsålänge, ingen förmögenhet men bättre än inget ändå :) Ska kolla lite på det där med fonder och grejer som det var nån som kom och pratade om inför klassen för inte så längesen.

ppm.se nästa!

You were like my lover and my best friend, all wrapped into one with a ribbon on it

Seg dag idag, ska snart duscha och sen ska jag skriva lite skit till latinen som skulle ha varit klar idag. Izabella dödar mej annars. Nackdelen med grupparbeten? Haha

Har inte gjort nånting idag faktiskt, riktigt skönt. Imorgon blir det spanskaplugg för hela slanten för på fredag är det prov, usch usch..

Och David som fyller 18 år idag (GRATTIS!) skulle ha bjudit på cigarr ikväll och det känns ganska needed just nu men det verkar som att han har glömt det. Inte är han inne på msn heller, jaja, det kommer fler chanser.

Som sagt, dusch var det nu.


Hello there

Skrev inget igår, men det hände inget speciellt heller. Fick reda på att jag fick IG på företagsekonomiprovet och sen åkte jag till mamma som vanligt. Där pluggades det bland annat matte och mamma almost went nuts för att jag inte fattade ett skit.

Idag var det en jobbig dag i skolan; gymmade på idrotten, sen hade vi psykologi, företagsekonomi och avslutade det hela med 80 minuter latin ♥ love it!

Har nyss ätit tre mackor, en bulle och en kexchoklad för jag var nästan ihjälsvulten (haha?) när jag kom hem. Nu ska jag snart äta pytt i panna med rödbetor och stekt ägg, mums på det! Synd att jag inte är hungrig bara.

Idag kanske det blir lite plugg, får se...




Another week

Här sitter jag och repeatar Rihannas rehab och ja, det är väl typ det. Idag har jag inte orkat plugga på nånting, orkade inte ens ta med mej några böcker hem. Not good. Men vad gör man liksom, när man inte orkar.

Jag har alltid inbillat mej att måndagar är sega men det är dom faktiskt inte, inte om man jämför med andra dagar.

Filmkunskap - kolla på film + diskutera dramaturgin
Engelska - jobba i boken +sluta tidigare
Svenska - lyssna på redovisningar
Idrott - basket
Spanska - jobba med övningar i datorn

Där har ni min måndag. Inte så rolig med andra ord.

Imorgon ska jag åka till mamma, det är Johanna-fri vecka och det betyder att jag kan använda datorn. Om jag inte väljer att ha en datorfri dag som jag brukar. Får se. Skoldagen slutar egentligen 12.20 på tisdagar men eftersom det är UF-mässa på Conventum imorgon så måste vi såklart dit och göra företagsekonomi-uppgifter, 12.28 går tåget. Längre än till två tänker jag dock inte stanna där.

Och så har jag en hälsning till vår latin-lärare som inte läser det här: Vi är inte klara med uppsats-grejen om du tror det och vi kanske inte blir det heller. Ärligt talat så ligger det arbetet längst ner på prioriteringslistan just nu.

Aloha

Har nyss duschat, innan det kollade jag på Wipeout vilket var ganska roligt! Ska inte vara uppe alltför sent ikväll tror jag, imorgon är det skola igen och då kan vi ju glömma sovmorgon.
Ja, det var väl allt för idag, haha. G'natt

Shoes on

Spegeln är skitig och bilden är suddig men iallafall, here are the shoes. Dom är mörkbruna, precis som bilden jag lade upp i ett tidigare inlägg. Men det ser kanske inte ut så här nej..

Hej igen

Den här dagen är sååå värdelös. Det snöar ute och jag har fortfarande sovkläderna på mej. Varför finns söndagar egentligen? Jag är otaggad till tusen och imorgon är det skola. Jippi, ge oss sommar och sommarlov nu tack.

Godmorgon

Somnade vid ett i natt, vaknade tio i tio. Vad är det med mej? Jag brukar alltid sova till elva eller tolv både på lördagar och söndagar..men jag antar att det är bättre att vakna tidigare.

Idag har jag inget planerat iallafall,det blir nog en slapp dag.

HOT HOT HOT

Torktumlaren har varit igång hela dagen och nu är det faktiskt 26,6 grader här inne. Det kanske låter jätteskönt i mångas öron men det kan jag lova er att det är det inte. Speciellt inte när man sitter vid datorn som blåser ut massa varmluft hela tiden, här precis vid datorn kan det mycket väl vara uppe i typ 30 grader nu. Not nice.

Kollade på melodifestivalen iallafall, och helt fel människor gick vidare. Visserligen så var det ju helt fel människor som var med och tävlade från början men det går ju tyvärr inte att göra något åt.
Nästa lördag är det iallafall svenska finalen och den har jag bestämt att jag ska se med Karoliina, jag vet att hon ska se den nämligen, nu ska jag bara få henne att se den med mej (+ kanske några fler)! Ingen match. Det är ju tradition liksom, sen ungefär fyra år tillbaka säkert. Alltid har vi sett finalen together, speciellt Europafinalen. Vi kanske inte har som tradition att se Sverigefinalen nu när jag tänker efter..men då får vi börja med det!

Herregud vad jag svamlar, jag har pisstråkigt! GODNATT


 

The hair

Det blev som vanligt lite orange på vissa ställen men det är sånt man får leva med :) Men det brukar alltid vara värst precis efter färgningen och efter ett par tvättar tycker jag att det orangea brukar försvinna lite även om man inte använder silverschampo, eller så är det det blonda som försvinner lite så det jämnar ut sej, haha eller inte. Knepigt

Vet inte om det blir melodifestivalen ikväll, det är ju "bara" andra chansen och man har redan hört alla låtar, eftersom dom inte gick vidare till Globen första gången dom var med så borde dom egentligen inte gå vidare nu heller. Det är ju inga bra låtar heller kom jag på nu, men vi får se om jag kollar en stund. Annars blir det kanske någon film :)

Tips



Tänkte bara råda alla att införskaffa en sådanhär plopp. Jag trodde att den skulle smaka för mycket kaffe (jag ogillar det i vanliga fall) men den var faktiskt riktigt god och lär köpas fler gånger :)

Förresten; McDonalds cheeseburgare är nog underskattad av många.
Lätt godaste hamburgaren enligt mej :)

Hej!

Idag gick jag upp redan halv tio ungefär, herregud. Ska snart hoppa in i duschen och tvätta håret så Karoliina kan komma och göra nya ljusa slingor sen :)

Igår hade vi som sagt "möte" hos Alexander, det pratades om att hyra lokal och allt kändes plötsligt väldigt överambitiöst, haha. Efter det kollade vi på nån film, minns inte vad den hette. Den handlade om vampyrer och varulvar iallafall och är från 2006.
När den var slut var klockan bara tio ungefär tror jag, Karoliina ville hem så hon skulle hinna se Samantha 22.40 men sen satte hon igång med massa prat så vi kom nog inte hem förrän vid strax innan tolv, vilket visserligen är ganska tidigt jämfört med hur sent det har blivit andra gånger.

Hello!

Dagen spenderades först i skolan och sedan i Örebro där jag äntligen fixade passet som jag kan hämta ut redan nästa fredag (!) om jag vill. Sen mötte jag upp Karoliina, vi gick omkring litegrann för hon skulle handla och sen avslutade vi vistelsen med en 10kronors-cheeseburgare på donken.

Kom hem runt sex ungefär och om fem minuter ska jag gå igen, möte hos Alexander med lite fler människor.
Party meeting!
Får se hur länge jag blir borta.

Ouch!

Jag ville bara meddela alla om att jag har ont i typ hela kroppen och nu söker jag medlidande. Det positiva med träningsvärk är ju att man verkligen känner att man har tränat, igår på idrotten hade vi boxercise. Det är verkligen skitkul och jättejobbigt, sen när man väljer att inte stretcha eller varva ner efteråt så får man skylla sej själv såhär dagen efter.

Testade förresten den nya hårinpackningen nyss när jag duschade, den skulle vara i ca 5 minuter bara och det är ju smidigt. Den luktade riktigt gott och håret blev shinyshiny och softsoft.

Fick nyss höra att vi ska ha krismöte imorgon kväll, vet dock inte vilken tid. Mer info kommer imorgon.

Cake

Nu har jag precis ätit tårta, med marsipan på såklart :)

Ska alldeles strax hoppa in i duschen som vanligt och sen blir det nog att jag hamnar här en stund igen. Imorgon väntar en lång dag i skolan som avslutas med ett besök i Örebro, ska fixa pass och följa med Karoliina på shopping. Ingen shopping för mej dock, jag får nöja mej med att titta på, haha.

I helgen har jag ingenting som är jätteviktigt att plugga på, nästa vecka har jag dock spanskaprov på fredagen, muntlig presentation med Izabella om blixtlåset på torsdagen, och på onsdag har vi en muntlig och skriftlig presentation om klosterväsendet (Jag jobbar med Izabella och vi har inte ens börjat, vi har en och en halv timma imorgon bitti på oss att bli klara, lyckat!). Men det blir nog bra ;) Kanske


Home

Idag är det pappas födelsedag, congratz!

Idag har jag besökt universitetet och det var inte så kul, jobbigt med föreläsningar. Efter det gick jag på stan en sväng, impulshandlade dom här skorna (nej, jag kan inte gå i dom riktigt än but I'm working on it...). Dom är dock riktigt bekväma och ser bättre ut in real life så att säga!

Precis när jag hade betalat och skulle gå någon annanstans för att fördriva tiden hörde jag att Karoliina ropade på mej, så jag stannade kvar på H&M med henne och Rebecca en stund, sen följde jag med dom till Telia och 14.15 gick tåget som tog oss hem.

Halv sju kommer farmor hit, då ska vi äta tårta :) För att orka äta det måste jag nog äta mat ganska snart. Typ nu.
En Billys eller två blir det idag!


Nattinatti

Nu är jag redo för sängen men innan jag lägger mej måste jag packa massor eftersom jag stannar hos mamma från imorgon till på torsdag bara för att vi har universitetsdag då och den börjar nio. Man tar sovmorgon när man kan liksom.

Här kommer lite bilder på det UNDERBART VACKRA VÄDRET som drog in över sydnärke idag:


Jag var inte glad.

Det här fick jag med mej från Örebro iallafall:

Slingor, inpackning och ansiktskräm som mattar ner huden.

Plus naturgodis, schampo och balsam. Var tvungen att köpa en mildare sort för min hårbotten är katastrof och nu blir det förhoppningsvis bättre.

Har kanske ingen dator hos mamma heller för det är Johanna-vecka så jag har ingen tillgång till hennes dator antagligen, men jag överlever och det gör du med! I'll be back on Thursday.

Svenskan

Hade svenskaredovisning idag om Tage Danielsson, trots att det var ungefär sju stycken som skulle ha redovisat så var det bara jag och två till som gjorde det. Plus i kanten för oss! Ett VG fick jag på den muntliga presentationen, skitglad blev jag eftersom jag var inställd på att få G :)

Hon pratade sen lite om att jag hade en ganska tråkig inledning, kollade för mycket på pappret i slutet och att jag kunde ha gestikulerat mer och sådär. Men det är väl saker jag kan fixa bättre till nästa gång :)

Idag blir det fiskpinnar med mos här hemma, i skolan åt vi fisk med potatis. Varierad kost var det.

Monday

Kort skoldag idag tack vare att spanskaläraren var på möte och jag inte hade några skridskor till idrotten. Vid kvart i ett åkte jag till Örebro och skaffade hårfärg, hårinpackning, ansiktskräm, schampo, balsam och naturgodis. Ganska stolt över att jag inte köpte något annat onödigt :)

När jag kom till Hallsberg igen runt fem över två satte jag mej på station och helt plötsligt började nån gubbe prata med mej
Gubben: Vart ska du då?
Jag: *ingorerar*
Gubben: HALLÅ? Vart ska du?!
Jag: Eeh, Örebro...
Gubben: Man åker förbi Kumla då va?
Jag: Ja..
Gubben: När går tåget?
Jag: ......Eeh.. Halv tre typ.

Sen flydde jag till Lindex istället eftersom mitt tåg ändå inte gick förrän 14.43, jag lurade alltså gubben för jag vågade inte säga att jag skulle till Laxå. Haha, snacka om paranoid.

RSS 2.0