22 juni

Nu har jag inte skrivit något på jättelänge men det har inte riktigt hänt något som är värt att nämna.
Skolan slutade som sagt och även om det är skönt med lov så är det deprimerande att vi bara har ett år kvar i skolan, det kommer gå för fort och jag har ångest inför studenten.

Första veckan av sommarlovet har jag mestadels spenderat i min säng och vissa dagar har jag umgåtts med Karrå och ibland även D, A och M.
På midsommar övertalade jag pappa att jag skulle få åka med K, D, A  och M till Hallsberg, men vi hamnade senare i Sköllersta. Runt klockan 23 åkte vi vidare till Harge (ja, det blev en nykter midsommar, speciellt för Karrå stackarn som var chaufför ;)) och vi var väl där en timma ungefär, mellan halv tolv och halv ett typ. Kom hem vid tvåtiden, då var jag helt slut och mitt hår luktade öl och min jacka luktade rök.

Idag började jag jobba, det är lite awkward stämning faktiskt, iallafall enligt mej eftersom jag nu är på samma ställe som R och det känns lite udda att bara ignorera honom, haha. Men men, I'll survive.

För övrigt ska jag fråga mamma om en grej som jag vill ska hända i helgen imorn, hoppas på det bästa.

11 juni

Nu har vi sommarlov. Ett år kvar i skolan och efter det tänker jag fanimej flytta härifrån och ge mej ut på äventyr :) Mina betyg var sämre än sämst typ men jag antar att det är så det går.. Måste plugga mer nästa år alltså.
Om 11 dagar börjar jag jobba och det känns bra, men jobbigt såklart, man vill ju sova och ta det lugnt på lovet liksom. Men det är värt det.
Imorgon ska jag åka och kolla på studenter så det blir ingen sovmorgon för mej inte, blablabla.

Köpte för övrigt marabous nyhet Sommar idag, den är nog bara tillfällig så jag var tvungen liksom. Den var absolut ätbar! Om man gillar jordgubbar och choklad ;)


9 juni

Hade inga lektioner idag, imorgon har vi inte heller några lektioner. Men eftersom jag är hos mamma och ska ta mej hem imorgon så stannar jag vid skolan och äter med Karoliina runt klockan elva :) Skulle vara någon kycklingsallad tror jag, mjukt bröd osv. Haha, får inte missa ;) Sen är det planerat att ta 11.33-tåget till Laxå tillsammans och så får Karrå skjutsa hem mej, och sej själv. Gött med körkort!
Att hon har det alltså :D

7 juni

Hej,
har inte skrivit på typ en vecka men så går det ibland. Har inte hänt något som är värt att nämna.. :)
Senare idag ska iallafall jag och Karrå gå till vallokalen och rösta. Allt är klart i skolan och nu går vi endast till vissa lektioner för att lämna in böckerna osv.

Tjing

RSS 2.0