Big news

Zac Efron och Vanessa Hudgens förlovar sej! Woho, grattis till dom.

Jag är trött och kvällen har spenderats med trött-musik på youtube, med trött-musik menar jag flummig musik som man lyssnar på när man är trött. Heh. Jag har även spelat msn-spel med Jonathan, sten sax påse faktiskt och jag ägde honom i början men han vann till sist iallafall.

Kanske borde lägga mej snart, plugga mer svenska. Den sitter faktiskt nästan, det är bara den där sista politik-delen som är lite krånglig men det är nog bara för att det är den tråkigaste biten.

Sista inlägget för helgen tror jag nu va, jag är tillbaka på måndag pigg och normal! Tjaa


Avslutar med en normal bild som togs i nyktert tillstånd. Jag börjar nog få abstinens, seriöst. Och grejen med den svarta rutan över Izabellas face: Den är endast för att hon antagligen inte skulle ha godkänt bilden och inte för att jag inte vill ha med henne i bloggen. Hehe

DAGENS ARTIST

Då är alla deltävlingar klara i melodifestivalen och det finns väl egentligen inga kommentarer alls om det, haha.

Dagens artist är iallafall Sonic Syndicate och det här är kvällens låt, My escape:


Nothing is ever carved in stone

Maria

Fick ett sms av mamma tidigare idag, "GRATTIS på namnsdagen :)" och då kom jag på att det är sista februari (herregud vad fort tiden går!) och då är det Maria som har namnsdag. Inte så nödvändigt med namnsdagar egentligen och speciellt inte när det bara är andranamnet, men det är ju alltid trevligt med ett grattis ;)

Tralala

Solen har varit framme hela dagen idag, vårkänsla!

Mormor och morfar kom förut, dom stannade på fika och lämnade saker som sagt. Så idag har jag städat mitt rum och ställt in soffan så nu känns det ännu mindre än innan, men ändå bättre.

Sen fick jag lust att gå ut en sväng så jag tog en promenad till macken medan solen var framme, köpte godis och kollade på pappas begäran om dom hade någon form av marinad för han glömde att köpa det till kycklingen. Det hade dom inte.

Inga moln, bara massa sol. Love it!

Lördag igen

Igår fick jag lite panik över att sitta hemma, jag hade så himla tråkigt. Så jag frågade Karoliina vad hon skulle göra, "Let's Dance + film hos Alexander" sa hon då så jag hängde på. Det blev dock ingen film och vi var hemma någon gång efter elva redan, men då orkade jag inte sätta mej vid datorn iallafall så jag gjorde mej iordning och la mej i sängen för att läsa Veckorevyn lite noggrannare än vad jag hade gjort innan.

Snart kommer mormor och morfar hit med en soffa och en säng från deras källarförråd, det ska renoveras så dom måste försöka rensa ut det mesta. Soffan hamnar i mitt rum iallafall, woho! Den är egenltigen mammas så den stannar här också, sen får den som flyttar hemifrån först ta med sej den. Det lär ju inte bli jag.

Idag måste jag försöka plugga in svenskan så jag kan den, ikväll skriver jag stödpappret och mitt mål är att jag ska kunna berätta allt som står på det "riktiga" pappret med hjälp av bara stödorden imorgon. Hjälp!

Kort dag

Slutade redan halv tolv idag, vi behövde inte närvara vid varken svenskan eller företagsekonomin. Åkte med pappa hem vid  kvart i två men innan det tiggde jag pengar av honom så jag kunde köpa naturgodis i Hallsberg. Tanken var att jag skulle ha det i helgen men nu är det bara hälften kvar ungefär.. Typiskt liksom.

När jag hämtade posten hade även Veckorevyn som man kunde klicka hem gratis på Blondinbellas blogg kommit, och det passade ju bra såhär lagom till helgen.

På mattelektionen kom svenskaläraren in med lappar om startordningen till föredragen, på måndag är det min tur. PANIK. Hon gick efter klasslistan och det är väl ungefär dom sju första som är på måndag redan och jag har inte övat. I fem minuter minst ska jag prata om Tage Danielsson utan powerpoint eller overhead, alla kommer somna. Fast det är ändå ganska skönt att vara bland dom första.

Check

Började skriva lite på engelskan och helt plötsligt så var den nästintill helt klar! Kanske ska komma på några fler meningar men det behövs egentligen inte för det är iallafall mer än en halv A4. Fan vad skönt.
Svenskan är skickad till mejlen också så den ska jag skriva ut imorgon i skolan, vilken effektiv dag. Haha

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen blir det en tidig sänggång för mej, det behövs. Hade räknat lite fel med lektionerna förut så det blir bara en lektion jag missar imorn, good.

Förresten, nu måste jag prata om vädret! Igårkväll regnade det, jippi tänkte jag då. Men inatt frös det på så det var livsfarligt att gå till bussen i morse. Idag regnade/snöade det och sen kom solen fram. Slask överallt. Efter att jag hade suttit på bibblan var det mulet och kallt igen. Inatt lär det frysa på också.

Snälla, snälla, snälla våren, kom nu!

Snart helg

Trots att jag kände mej lite dålig idag så pallrade jag mej iväg till den älskade skolan. Men jag hade bra anledningar:

1. Jag ville inte låta Izabella arbeta själv om blixtlåset i tre timmar.
2. Jag ville ha pannkakor och keso
3. Jag ville få reda på hur matteprovet gick (8 poäng, 13 poäng var G)

Angående matteprovet så kan jag ju säga att det var fler än jag som inte klarade det, närmare 11 till i klassen faktiskt och det tyder på att provet var allmänt svårt och jag är nog inte onormalt seg i huvet som jag trodde innan.

Engelskan fick vi arbeta hemma på så klockan ett tog vi tåget mot Laxå och jag gick till biblioteket för att plugga företagsekonomi och läsa tidningar (Kamratposten och Julia, haha) medan jag väntade på bussen. Jag läste mer än vad jag pluggade.

Imorgon blir det en kort dag för dom två sista lektionerna ska jag helt enkelt strunta i att gå på. Pappa ska besikta bilen i Hallsberg klockan ett och jag åker hem med honom efteråt, strax efter halv två antagligen.

Idag har jag för övrigt ätit en himla massa saker, pannkakor första gången vi åt i skolan, någon jättegod (!) gryta andra gången jag åt och mackor när jag kom hem, sen en semla (den sista för den här perioden skulle jag tro) och nyss åt jag mat igen. Suck.


Ready

Svenskan är klar, hoppas jag. Har inte kollat om den tar fem minuter än men jag har fått med all "intressant" fakta så om det inte är tillräckligt får jag väl ta med något annat onödigt också. Lite mer än en A4 är det iallafall och jag får försöka prata långsamt under redovisningen så tiden hinner gå.

Tog nyss en varm dusch (riktigt skönt!) och ska snart äta några skinkmackor tror jag. Förut åt jag pizza och en kexchoklad, måste nog börja träna snart. När det blir vår på riktigt skulle jag faktiskt kunna börja jogga/springa med jämna mellanrum, det är ju inte speciellt kul att springa i slask eller när det är kallt och mulet ute.

Imorgon blir det tidig uppgång vid 05.20 igen, dock kommer vi hem "tidigt" på torsdagar, nämligen halv fyra. Skönt. Snart är det ju helg igen! Skönare.





Onsdag

Igår åkte jag till mamma efter skolan och bestämde mej för att ha en datorfri dag. Jag, mamma och Leif åkte till Kumla en sväng för att hälsa på några vänner till dom som jag inte hade träffat innan men dom var trevliga. Dom hade adopterat världens sötaste lilla treåriga kinesflicka också, i ungefär 1,5 år hade dom haft henne hos sej och hon hade precis lärt sej prata svenska så hon pratade nonstop i två timmar ungefär. Jobbigt men kul.

Idag valde vi att träna på gymmet på idrotten, vet inte om jag gjorde fel på något kanske för jag har ont i ena sidan av ryggen nu, men det går över! Igår hade vi matteprov och det verkade inte gå speciellt bra för någon i klassen. Idag hade några från vår klass stött på vår mattelärare och han hade inte varit glad över resultatet... Då väntar antagligen en liten utskällning för oss på mattelektionen imorn :)

Ikväll ska svenskan skrivas klart är det tänkt så jag kan börja träna på att kunna det utantill sen, ska snart sätta igång!


 

Kvällsmacka

Nu är jag nästan redo för sängen, ska bara äta en macka eller två först. Bröd är nästan en av dom bästa sakerna som finns tror jag - funkar när man är sugen, funkar när man är hungrig, funkar när man har tråkigt. Nu är jag sugen och hungrig.

Ikväll testade jag på att tvätta håret med bara vatten och balsam, läste nånstans att det inte sliter lika mycket om man struntar i schampot så imorn får vi se om det är skitigt eller inte ;)

Matteböckerna ligger för övrigt fortfarande orörda på mitt golv..

Reality

Lovet är slut och nu är alla back in reality igen. Imorgon har vi matteprov som jag inte har pluggat på, illa illa illa. Kommer antagligen inte att plugga senare heller, det känns ganska meningslöst. Kul att faila på ett matteprov till, jag får skylla mej själv.
Efter provet har vi iallafall inget mer som ska vara klart den här veckan, nästa vecka är däremot hemsk och jag vet inte hur jag ska ta mej igenom den. Usch!

Efter skolan har jag inte gjort någonting faktiskt, ätit mackor, ätit nudlar with a taste of mushroom, kollat på tv och suttit här. Slappt.

Fine

Det blir ingen film ikväll, känner mej alldeles för trött för det. Snart ska jag duscha iallafall och nu kom jag på att jag bara har tvättat håret två gånger på hela lovet, och då har det ändå inte blivit sådär jätteäckligt någon gång, skitbra. Dock kommer jag komma in i den gamla vanan redan imorn eftersom jag kommer tvätta håret då med, och på tisdag, onsdag, torsdag, ja alla dagar i veckan brukar det bli förutom lördag. Not good.

Usch, vill inte tillbaka till skolan. Jag är redan nervös inför redovisningen vi ska ha på svenskan vecka 10&11 antagligen, matteprovet på tisdag är jag inte alls nervös för än iallafall men det kommer väl imorn eller på tisdag.

Nu ska jag fortsätta vara social på msn i en kvart, tjarå

Det var det här med att plugga

Jag försökte mej på matten, först tänkte jag att jag skulle skriva lite grundgrejer innan jag började räkna men det funkade inte så bra så jag gav mej på häftet direkt. Det misslyckades och jag har insett att jag inte kan ett piss till provet men imorn får jag försöka kolla lite på det igen. Spanskan är ju helt klart lättare men den orkade jag inte plugga på alls nästan, förresten så har jag hittat min övningsbok till spanskan så nu kan jag hänga med lite mer på lektionerna. Woho!

Nu tvättar jag kläder och sitter och hungrar. På spaning med Bridget Jones är ju ikväll har jag för mej, kanske blir att titta på den sen då :)

Yes

Det är plusgrader ute. Det snöar ändå men skitsamma, det är plusgrader.

Vaknade runt tio över tolv idag, inte så bra kanske eftersom jag ska försöka lägga mej i tid ikväll. Men det går förhoppningsvis ändå, jag har en förmåga att kunna somna lite närsomhelst bara jag ligger bekvämt och så.

Idag ska jag försöka komma igång med plugget, det kommer nog inte lyckas men det är mitt mål anyway. På tisdag har vi nämligen matteprov (efter skoltid för vår del, vi slutar 12.20 på tisdagar och provet är 13.10-15.10... snällt) men jag kan ingenting typ, har bara klarat av ett tal i repetitionshäftet än så länge men då har jag också bara försökt mej på kanske fem tal. Imorgonkväll blir det iallafall råplugg.

Oli kollar efter en hund också, som han tydligen ska få när dom flyttar. Jahapp, tänk om jag fortfarande hade haft min hundskräck? Det hade ju inte varit så kul. Som tur är är den borta och hundar är mysiga :) Jag försökte få honom att leta efter en långhårig chihuahua men han tycker att dom är för små. Jaja, it's your dog.

Mello, check

Då var Melodifestivalen slut för ikväll då, tyvärr åt jag upp allt godis innan det började men det är ju sånt som händer. EMD:s låt var inte vidare bra faktiskt, fast det var ju ändå den bästa låten ikväll, BWO förväntade jag mej mer av för deras låt var så seg. Molly då, hon sjunger ju jättebra men låten var väl sådär. Även fast det inte var toppklass på någon låt ikväll så var det ju ändå dom två bästa som gick vidare.

Hot Chick började på tv4 precis när Melodifestivalen var slut men det glömde jag och det känns onödigt att börja kolla på den nu så jag kanske letar fram nån dvd istället. Nu börjar jag även ångra att godiset redan ligger i magen.

You're the reason why I'm thinking

Idag har jag faktiskt läst ett kapitel i företagsekonomiboken, riktigt duktigt om jag får säga det själv!

På grund av en tidigare händelse, en händelse som brukar förekomma, så känner jag för att dricka upp spriten som jag har förvarat i en plastflaska alldeles för länge, redan ikväll. Men det ska jag inte för då skulle jag känna mej som en 17-årig alkis tror jag.
Istället ska jag dricka vatten, mums.


Lördag

Det känns som att det är skola imorn men det är det som tur är inte. Idag snöar det iallafall, inte så lite heller och det gör mej arg. Jag vill ha sommar och sol och 25-30 grader i skuggan ju :(

I vilket fall som helst så springer jag runt med shorts här hemma idag, jag verkar nästan tro att det är sommar redan.
Och jag vill partaja snart.

Halo

Beyoncé - Halo

Dagens låt.

Friday night

Ska snart käka hamburgare och kom nyss hem från en promenad till Uno-X-macken med Karoliina. Hade skramlat ihop 28 kronor som jag hade kontant och skulle köpa lösgodis för, självklart så handlade jag för 29 så jag fick snylta från kortet iallafall. Fan.

Ikväll blir det en lugn kväll framför teven med Let's Dance och godis, förmodligen någon film också. Låt den rätte komma in kanske. Det är skönt att kolla på film själv, inget som stör och ingen som säger något onödigt mitt i filmen. Fast när man kollar på film själv på kvällen ska det helst inte vara någon läskig som jag annars brukar föredra.

So long

Fredag

Lovet är snart slut, visste att det skulle gå för fort.

Snart ska jag duscha så jag kan gå till Ica och panta alla flaskor. Var nyss inne på expressen.se och läste att LCHF-dieten kan orsaka hjärtproblem efter några år och att en 7-åring och en 11-åring hade dött av den, jahapp jahapp där ser man. 7-åringen hade följt dieten i tre år stod det, frågan är varför man sätter en 4-åring på diet?

Anyways, time to shower!

Slut på pausen

Nu har vi sportlov här i södra närke iallafall och det är rätt så skönt faktiskt. Dom här dagarna som jag skulle spendera med skolböcker (matte, företagsekonomi, spanska, svenska, engelska.. kan man ens säga att vi har lov?) har inte riktigt blivit som planerat. Istället har jag gjort exakt ingenting. I två dagar har jag bara skitit i allt helt enkelt. Eller okej då, jag skrev lite på svenskan idag men det räknas inte som plugg för jag skrev typ bara av från wikipedia och det ska fixas sen.

♥ Oli var här från i fredags till i tisdags och det var mysigt, vi åt godis och popcorn, drack cola och kollade på film. I lördags tvingade jag honom att titta på melodifestivalen med mej också fastän han egentligen inte ville, så går det! I måndags köpte jag även en Finnerödjasemla till honom (och en till mej själv såklart..) och han sa att den var god vilket var tur för annars hade han varit konstig.
Det var också jättefint väder både lördag och söndag men inte någon av dom dagarna lyckades vi ta oss utanför dörren innan solen hade gått ner. Istället gick vi ut både i lördags och söndags kväll för att ta en promenad till macken så vi kunde fylla på godisskålen.

Undrar om det är dom här senaste dagarna som har fått mej på dåligt humör? Mycket möjligt, men det är skönt att göra ingenting och inte bry sej om hur man ser ut så det är nästan värt det. Imorgon ska jag dock börja dagen med en dusch och sen gå till Ica eller macken så jag kan fylla på godisskålen inför helgen som antagligen blir lugn. Vad hände med planerna?!

Sorry

Hade inget alls att skriva igår faktiskt, haha så är det ibland.

Idag har jag iallafall fått reda på att Riga-resan äger rum 17-19 april! Kan ju alltid hopas på en liten 18-årspresent i form av pengar i förskott då ;)

För övrigt har jag saker att plugga på, och i morse var läraren som vi skulle haft under första lektionen sjukanmäld så vi hade ingen lektion. Där gick vi miste om en sovmorgon på en måndag. Surt.

Förresten så har väl ingen missat snön som ligger där ute på marken? Det hjälper inte att det var fint väder idag, snön ska bort! På onsdag ska vi visserligen spela snöfotboll på idrotten (det är precis vad det låter som) så snön kan väl få ligga kvar till dess.

såhär såg det ut igår morse när jag drog upp perisennen, suck.

Iskallt

Jag lyckades inte sova till tolv utan vaknade tio i, men det dög ju det med :) Åt lite frukost, idag blev det tekakor med leverpastej, gott var det.

Nu sitter jag här och fryser och funderar på vad jag ska hitta på idag, eller om jag ens orkar göra något, haha. Engelskan skulle jag behöva göra, och spanskan. Förhoppningsvis tar det inte alltför lång tid att få det gjort :)


Fredag den sjätte

Nästa fredag är det fredag den trettonde, om fem veckor är det fredag den trettonde igen. Pretty creepy om jag får säga det själv.

Ikväll har jag ätit micro-lax med micro-potatis, det dög. Sen kollade jag på Let's Dance och åt upp chokladkakan som jag skulle ha i helgen.. Där rök förresten ett av mina månadslöften.. Haha.
Efter Let's Dance var det Hjälp! som för övrigt är humor på hög nivå. Pappa förstod dock inte det vilket var lite tråkigt eftersom det bara resulterade i massa klag från hans sida, haha.

Imorgon blir det en lång sovmorgon, till tolv har jag planerat att sova. Minst alltså. Faktum är att jag ska lägga mej om en halvtimma redan så nu säger jag godnatt för ikväll. Godnatt!

Satsa

Idag på svenskan sa läraren att vi skulle läsa varsin valfri roman och sedan skriva en recension på den som ska vara inne senast den 1:a maj! Perfect, jag satsar på bra betyg i svenskan. Därför funderar jag på att skriva en recension nu i helgen som jag lämnar nästa vecka så hon blir superimponerad! Det var ju inte längesen jag läste ut När jag hör din röst så det blir kanske en recension på den. Sen hade jag såklart tänkt läsa en bok till och göra recension på den med, haha det kanske är lite överambitiöst men jag undrar om hon blir glad eller sur för att jag gör mer än nödvändigt? Vissa lärare är ju såna.. Jag gissar på att hon blir glad!

Taggad!

Thank God it's Friday!

Hade nyss spanska men fick gå direkt för att vi var klara med uppgiften. SKÖNT

Innan det satt vi och lyssnade på information om universitet och högskolor. Den femte mars får även alla tvåor som vill åka till Örebro universitet för att få information om dom program man är intresserad av. Självklart ska vi dit! Man slipper ju skolan liksom ;)

Det händer nog inte mycket ikväll skulle jag tro. Jag ska iallafall köpa en semla sen för dom är verkligen beroendeframkallande, haha.

Nu väntar vi bara på att Izabella ska sluta sin tyska så vi kan gå och äta. Idag står det pizza på menyn, woho!


Vi mot världen



Mina tankar är så klara nu
Alla frågetecken slätas ut

Time to sleep!

Forever 21 till Sverige?

Nu läser jag på aftonbladet att amerikanska klädkedjor, bland annat Forever 21 letar butikslokaler i Sverige. What?! Det skulle ju passa ganska så bra med tanke på deras priser. Jag har aldrig beställt något därifrån på grund av frakten och tullen som man tyvärr måste stå för, men inne på sidan har jag varit och priserna är ju nästintill perfekta.
Andra kedjor som letar lokaler är Abercrombie & Fitch, Hollister och s.Oliver, har aldrig hört talas om någon av dom.


Efteråt

Toppa betydde tydligen kapa av.... Jag känner mej hårlös, nästan. Men som tur är växer det ut, och jag får faktiskt skylla mej själv för att jag väntade så länge :)

Spanskan skulle ha varit klar till imorgon också men den orkar jag faktiskt inte göra, får säga till läraren att jag glömde den hemma eller nåt. Busigt.

Femte februari

Ska strax gå till hårstugan som det så fint heter. Har tid halv sex men det räcker om jag går nån minut innan eftersom det ligger precis utanför dörren typ, smidigt och bra.

Skolan var seg idag igen, på matten hade jag kunnat somna och på engelskan gjorde vi något jätteonödigt med ordspråk plus att vi fick sluta 45 minuter för tidigt. Vår engelskalärare är bra, haha!

Jag och Hanna tog bussen hem klockan två och självklart så somnade jag på den. Riktigt skönt var det.

Men nu är det minsann strax dags för mej att kila.
I'll be back!

Skolaaaan

Idag är det även den stora dagen för Izabella Johansson som blir 18 år! Dock verkar hon fortfarande vara sjuk så det var ju lite tråkigt kanske. På lovet får vi fira!

Har precis skrivit klart rapporten om praktiken, det var en rapport vi skulle göra alltså. Inte en jävla uppsats som jag hade gjort. Så jag fick skriva om allt så det passade in i rapporten.. Kul. Typ klar iallafall, måste bara ha hjälp med innehållsförteckningen och sen är den totally finished!

Gotta go, byee

Uuusch

Jag vet att jag skrev godnatt nyss men ändå. Pappa sa precis att det snöar ute, what the hell liksom? Och i helgen kommer ju "den sibiriska snöstormen" till Sverige, tack så himla mycket för det väderguden.

I want spring, give me spring ♥

Ready, set, go

Kollade på Top Model och bunkrade upp med naturgodis, vatten och grönt te. Konstig blandning kan tyckas men jag var faktiskt sugen på alla tre sakerna.


Min egenmålade mugg som jag gjorde när jag var åtta år, det står klart och tydligt. Haha!

Sen tog jag en dusch och fönade håret, även en inpackning blev det idag men det var endast på grund av besöket hos frisören som jag ska göra imorgon. Förresten så har jag bestämt mej för att behålla håret, längden och hela köret alltså och bara toppa.



Nu är det minsann dags för mej att hoppa ner i sängen igen. Det ska bli skönt.
Så goodnight everybody and sleep tight!

Dödstrött

Herregud, vilken seg dag. Idrotten var helt okej med volleyboll ännu en gång men dom andra lektionerna (psykologi, företagsekonomi och latin) var hemska rent ut sagt.
I vanliga fall tycker jag faktiskt att psykologi är intressant men idag var det bara segt, plus att vi rev sönder lappar som vi hade skrivit betydelsefulla saker på. "Nu finns inte det där längre, skriv på det andra papperet vad ni känner nu" sa läraren, vi skulle lära oss att uppskatta det vi har tror jag.

Kom hem runt 16.20 och har bara kollat på tv och nästan smällt i mej naturgodis för 65 spänn. Vad hände med min budget liksom?

Top Model om 35 minuter och innan det hade jag tänkt försöka skriva klart uppsatsen om praktiken. Har inte mycket kvar på den tror jag.. Onsdagar är nog den värsta dagen på hela veckan, trots sovmorgonen. Iallafall den här veckan

Ooops

Skulle göra mat och slog på teven, just då höll SATC på men jag såg att nästa program var Top Model! Jag hade totalt glömt bort att det var idag.. läskigt. Så nu har jag kollat på det iallafall. Duschat har jag också gjort.

Tänkte stänga av datorn typ nu och gå in på mitt rum och plugga istället. På något konstigt sätt pluggar jag mycket bättre där inne än framför datorn.....Hmm, strange don't you think?

Imorgon har vi sovmorgon till halv tio men tyvärr så bor jag ute i bushen så jag måste upp halv sju för att hinna med bussen halv åtta. But that's life!

♥ Godnatt och sov gott

Gosh

Syndade och köpte en semla idag igen.. Det var nog den sista, kanske. Det är ju så himla gott!

Snart ska jag iallafall laga mat till mej, det vill säga - jag ska ta ut maten ur kartongen och dra bort plasten från pappers-burken/skålen/tallriken och ställa in maten i micron och värma den i 8 minuter, sen är det klart!
Lax hollandaise heter det iallafall, från Findus.

För övrigt har vi dödligt mycket att plugga på den här veckan, här kommer en lista för att påminna mej själv bland annat:
- Latinglosor, kanske även text, till imorgon (hjälp!)
- Engelska till på torsdag, läsa en text och skriva en sammanfattning (hinns nog med ikväll, kanske)
- Spanska till på fredag, skriva korta meningar om praktiken
(på spanska alltså, behöver inte vara sammanhängande)
- Uppsats om praktiken till på torsdag
(skrev dock lite på den nu så den beräknas vara klar imorgon)
- Matteläxa till på torsdag
(tur att jag gjorde den förra veckan, tycker dock en aning synd om dom som fortfarande har den kvar..)

Fullt upp den här veckan alltså.. Nej nu är det dags för mat! :)

Tisdag

Seg dag idag med fika på håltimmen, med Izabella och Hanna. Kladdkaka och en loka för min del (jag försöker ju hålla mej till min budget, räkmackan för 49 eller 59 spänn såg väldigt lockande ut men den fick ligga kvar i disken!)

Efter skolan drog jag in till stan en sväng, blev kvar så pass länge att jag åkte hem med 15.10-tåget. Alltså kom jag hem samma tid som när vi slutar sent, så kan det gå..
Det blev ett vanligt svart linne från H&M, alltid bra att ha.
Sen hittade jag även exakt sådana skor som jag har beställt från webshoppen! Så jag köpte ett par vita eftersom dom inte ska komma på posten förrän i april. Har ju beställt både vita och svarta och jag antar att vita slits ut snabbare än svarta så det kan vara bra med två par av dom :)



Hicka

Tog precis några mackor och sen fick jag världens hicka, den vägrar sluta! Hatar hicka, hatarhatarhatar!

Min handled och underarm är öm också tack vare alla servar jag gorde på volleybollen idag på idrotten, haha kalla mej klen men så är det iallafall. Jag var en börda för laget. Förutom när jag servade, det är faktiskt min styrka när det kommer till volleyboll!

Snart är det dags att krypa till kojs också, det ska bli skönt för jag älskar att sova! :)
Imorgon har vi förresten bara två lektioner, fast det har vi varje tisdag.

08.00-09.30 - Företagsekonomi B
11.30-12.20 - Spanska steg 4


Jobbigt med två timmar hål mellan men man vänjer sej faktiskt. Tur det.

Dags att sussa som sagt. Nattiii

Februarilöften

Skrev bara lite mindre än en tredjedels A4 av uppsatsen nu, skriver klart den imorgon antagligen. Pallar inte!

Iallafall, jag satt och funderade på det här med nyårslöften.. Jag ska nog prova på månadslöften istället! Det måste ju vara betydligt lättare att hålla? Eller? Och om löftena fungerar bra den månaden man har lovat att hålla dom så kan man ju liksom fortsätta med dom nästa månad också och pröva sej fram typ så man ser vad man klarar att hålla.. 3-5 löften/månad ska jag nog ha.

Här kommer mina februarilöften:
  • Inget godis (inkluderar choklad, lösvikt, annat godis som finns i hyllorna, läsk och glass)
  • Unna mej något, vadsomhelst "bara för att", minst en gång
  • Försöka att inte handla upp precis alla pengar
  • Bry mej mer om mej själv
Godislöftet känner jag faktiskt att det kommer att hålla för just nu är jag inte alls sugen på godis! Får se om jag säger samma sak om några dagar, haha ;)
Wish me luck

Galen

Internet krånglar massor, igår också.. vet inte vad som händer.

Idag var jag iallafall i skolan som sagt, vi hade filmkunskap, svenska, engelska och spanska = tråkig dag.
Kom hem strax efter fyra och följde sedan med pappa till Ica där jag köpte en semla - Finnerödja-special med grädde, mandelmassa och vaniljkräm. Det finns säkert fler sådana specials men ändå ;)

Åt sedan mat, pasta med någon sås igen.. Borde kanske variera kosten mer, haha.

Sen duschade jag! Vid 18 någon gång, det händer i princip aldrig. Snarare brukar det vara så att jag hoppar in i duschen vid tio på kvällen och lägger mej med blött hår så det är helt åt helvete när man vaknar, haha men inte idag inte :)

Nu ska jag ta och börja skriva lite smått på uppsatsen om praktiken som ska in på torsdag, jippi.
Visst har vi roliga lärare?

SCHOOL

Vår skola är jättekall och jätttråkig. Jag har ingenting att skriva nu.

  See ya

Bedtime soon

Duschade tidigare än vanligt idag så att håret hinner torka innan jag lägger mej.
Kollade på I survived a japanese gameshow förut men det är nog roligare om man kollar på det med någon och om man har ljudet på (jag tycker oftast det är skönare att titta på tv utan ljud, när det är textat alltså haha.)

Snart tänkte jag faktiskt gå och lägga mej men nu kom jag på att jag inte har laddat mp3:n.. Skit också! Aja, får sätta i den i någon timma nu då.. :(

Att hålla löften..

Rummet blev inte städat.. visst, jag plockade upp allt skräp som låg överallt och slängde det, la in rena kläder i garderoben och dom smutsiga i tvätten, längre än så kom jag inte, haha.

Sen kom jag även på att en Volumemaster skulle vara bra att ha, sen mindes jag att jag faktiskt hade en gammal våffeltång, en såndär man hade när man var liten. Haha, från Babyliss.. Iallafall så tänkte jag att det borde bli ungefär samma effekt om man använde en sån som ifall man använde en volumemaster. Så jag testade, och visst blev det en effekt!
..Ingen bild tyvärr för söndagar är skabbdagar för min del ;)


Här är en "gammal" bild från 13 december tror jag, innan utgången.
Det var en trevlig kväll :)

Tack så mycket



Solen tittade fram i några timmar, tack för det.
Hoppas den kommer tillbaka imorgon, men det gör den ju förstås inte.. haha

Varför?

Igår lovade jag pappa att jag skulle städa mitt rum, det är verkligen katastrof..
"Men gör det då, säg det inte bara" svarade pappa då, så nu är jag väl så illa tvungen. Måste både städa upp massvis med saker från golvet, slänga in all tvätt i tvättmaskinen, byta sängkläder och dammsuga.

Idag skiner solen förresten, äntligen! Man får ju faktiskt nästan lite vårkänslor fastän det är lite snö ute :)

Sa jag förresten att jag i fredags fick svar från där jag brukar sommarjobba? Inget riktigt svar men det betyder ju iallafall att jag skickade till rätt adress, var lite osäker på det nämligen, haha.
"Vi tackar för din ansökan! Under maj månad kommer alla som har sökt sommarjobb hos oss att få besked."
Nu är det alltså bara att vänta till maj... och hoppas!

Nej, nu är det dags att ta tag i städningen! And off I go

Tummen ur röven

Nu ska jag se till att skriva klart sammanfattningen av loggboken så det är undanstökat sen.
Ett, två, tre, på det fjärde ska det ske..

Söndag

Blev som sagt Körslaget, popcorn och cola igår hemma hos Alexander, David hade även tagit med sej "en konstig ny frukt" som visade sej vara någon slags melon från Kina, typ... Den luktade bränt fett enligt Karoliina och kattkiss enligt mej, men var ändå ganska god, förutom eftersmaken som kan liknas vid att få hårspray eller parfym i munnen, haha.

Såhär såg den "konstiga frukten" ut iallafall..


Efter Körslaget kollade vi på film, Pineapple express hette den och den var faktiskt riktigt rolig! :)
Sammanfattning av filmen: Pineapple express är en drog, dom två som filmen handlade om var höga hela tiden och blev jagade av några langare för att en av dom hade bevittnat ett mord. Den är roligare än vad det kanske låter som ;)

Vid halv två eller nåt sånt gick vi hem, jag och Karoliina studerade stjärnhimlen och såg flera olika stjärnbilder, haha det är lite internt det där..

För en timma sen gick jag upp och hamnade här efter frukosten som bestod av skinkmackor,  vatten och marknadsnougat som jag och mamma köpte till pappa i torsdags.

RSS 2.0