30 april

Idag är det Valborg och det ska vi fira! Eller nåt. Det är iallafall planerat att jag och Hanna ska vara hos Bella runt 19.30 och efter att vi har varit där ett tag ska vi ner till elden och kolla på fireworks och folk, typ :) Sen ska vi fortsätta vara ute så vi får hoppas på att det inte blir för kallt!

WOOOOHO, jag förtjänar att bli lite dragen ikväll.

29 april

Idag säger vi grattis till Karoliina som fyller 18

Måndag

Skolan var ganska lugn idag, filmkunskap, engelska, svenska och idrott.

Kom hem runt 15.30 och följde med pappa till Ica för att skicka tillbaka skorna till H&M, köpte även mer marzan vaniljsås för det som fanns kvar åt jag upp till frukost i morse... jag hade bråttom

Ska alldeles strax skriva lite om barnarbete, jag och Izabella ska ha gjort klart en rapport om det på torsdag. Vi har ca 6 lektionstimmar kvar på oss, plus att vi båda har jobbat/ska jobba med det hemma. Hon har dock gjort mer än mej men det är jag snart ikapp ;)

Imorgon blir det lite matteplugg hos mamma, NP om två veckor (HJÄLP), så jag måste ta vara på stunderna med henne nu eftersom hon är mattegeni.
På onsdag blir det sovmorgon för det är bad på idrotten och det orkar jag inte med. Hehe. Nästa vecka börjar vi med uteidrott, yay!


prutt

idag är det lika varmt som igår, lite varmare till och med. Synd bara att det är ett tjockt molntäcke på himlen så man inte kan sola. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, orkar nog inte springa iallafall :)

Jag har just nu en väldigt icke-givande diskussion med en hyperreligiös människa på ungdomar.se, han har skapat massa trådar med olika bevis på att Gud finns och yada yada. Delvis skrev han att liv kommer från liv men samtidigt säger han att Gud alltid har funnits och att det är en han (=liv). Och när jag då frågar hur Gud uppstod så får jag svaret att han alltid har funnits, trots att han sa att liv endast kan uppkomma ur liv. JAG BLIR TOKIG.

Big surprise

Idag har jag fått färg! Såg det när jag tog av mej bikinin förut och visst ser man att jag har blivit lite rosa där bikinin inte satt :)
Ja, rosa

Idag har jag även tvättat så det blev 30 grader inomhus, mina familjemedlemmar blev överlyckliga! Och så har jag ätit mat fast jag inte hade någon direkt matlust pga värmen (äter typ ingenting under varma dagar, dricker bara vatten och småäter haha) och så har jag kollat på Robinson och klagat över att Billing fick åka hem.

MEN den största surprisen är kanske att jag sprang en runda idag igen! Har skrivit in i kalendern att jag ska göra det imorn med men vi får se hur det blir med det :) Det ska ju tydligen bli ännu varmare imorn (22 grader typ) så om jag springer då lär jag nog kollapsa i skogen, haha. Time to sleep

18 grader

Nu står termometern på 18,1 grader på balkongen! SKÖNT. Snart ska jag ut och lägga mej på en filt i gräset, idag kan man nog ligga i bara bikini skulle jag tro :)

Var nyss till Ica och köpte äppelkaka och vaniljsås, det ska jag nog spara till Robinson ikväll :)

Vi hörs!

Nothing compares to a quiet evening alone

Jag sitter här i min ensamhet och msn:ar och surfar på nätet som det så fint heter. Trött är jag också och klockan är bara 23, oh my.

WOOSH

Idag har jag varit effektiv!
När jag kom hem kollade jag på halva Tyra Banks show följt av Top Model 5, samtidigt smällde jag i mej naturgodis och vatten som bara den.
När Top Model var slut gick jag till mitt rum och paketerade mina svarta tygskor fint, dom ska H&M få tillbaka, snällt va? Hann dock inte gå till Ica med dom idag men det hinner jag nog imorgon, annars får pappa ta med dom. Whatever...

SEN NI! Jag gav mej ut på en liten springtur på 20 minuter, bättre än inget, right? 17.53-18.14 var jag ute och joggade omkring i shorts och min Laxå Special Vehicles-t-shirt med musik i öronen. Det blev ganska varmt kan jag meddela. När jag kom hem tog jag såklart en dusch och sedan..*trumvirvel*....gjorde jag klart svenskaläxan som vi fick idag!!!! När hände det sist? Att jag gjorde klart en läxa samma dag som vi fick den? Aldrig typ, inte det senaste halvåret iallafall. Visserligen var det bara ca 5 frågor att svara på och man kollar ju upp svaren i boken men ändå.

Jag är duktig! ....... :D

Hej

Jag har pluggat lite psykologi idag. Nu tänkte jag komma på en svensk låt som jag ska översätta till engelska, vår engelskalärare ville att vi skulle göra det. Hon tror nog att vi går i 6an.

Onsdagen

Vi hade ju som sagt en heldag med latingruppen inne i stan (Örebro) idag och den var väl... intressant, eller nåt :p Vi fick iallafall äta lunchbuffé på Kinamuren, mums!
Har snart gjort klart matteläxan, som skulle ha varit klar förra torsdagen.. *host host*... Men bättre sent än aldrig, right? :)

Jag sitter och väntar på att klockan ska bli 21 för då börjar Grey's, plus att mamma och Leif är iväg och köper familjepizza just nu så dom kommer nog tillbaka strax innan Grey's börjar. Peeerfect!

Medan jag väntar ska jag fortsätta lite med matten, plugg plugg plugg, det tar verkligen aldrig slut. Jag var förresten VÄLDIGT nära på att köpa med den tredje boken i Twilight-serien idag (den kostade endast 159 spänn på Åhléns!!!!) men efter lite tankeverksamhet kom jag fram till att om jag köper den nu så kommer jag skita ännu mer i att plugga till kommande prov, inlämningar, förhör osv... Så den får stå kvar i affären till nästa vecka, för då börjar det bli lite lugnare på pluggfronten igen! Suck :(

Fusk

Om två timmar landar SP2EU i Italien. Och om 90 minuter ska jag vara uppe på stan för vår latingrupp har studiedag i Örebro idag. Kul. Plus att jag inte orkar tvätta håret, så det får se ut som det gör - skitigt.

Dags att göra något vettigt kanske, bussen mot stan går 09.10. I'll be back!

Mmm

Slog till och köpte en B&J cheesecake brownie tidigare idag, den är slut nu. Mamma hann ta två skedar.

Utöver det har jag sovit ca 2 timmar i soffan framför teven, ätit ahlgrens bilar, druckit vatten och inte pluggat. Det ska jag ta tag i sen, matte och kanske lite psykologi.
Förut tänkte jag på att jag har skrivit SKITdåligt på tre prov inom loppet av två skoldagar: Företagsekonomin i torsdags, filmkunskapen och spanskan igår. Så nu ska jag försöka plugga till psykologin och hoppas på att det räcker till ett VG.

Nu ska jag kila iväg till teven igen, ciao!

Fastnade

Sprang över med väskan till K förut vid 19-tiden, hade bara tänkt stanna en liten stund men kom hem för en halvtimma sen ungefär. Så kan det gå! :)

För att inte riskera att somna alltför sent ikväll så ska jag nu hoppa in i duschen, planen är att ligga i sängen 22.00.

Hello

Följde med pappa till Ica förut och hämtade ut H&M-paketet. Skorna ska skickas tillbaka för dom fick jag förra gången jag hämtade ut.
Ska gå till Karrå en sväng sen också och lämna tillbaka hennes resväska, hon åker till Rom med sin klass på onsdag tror jag, den här veckan iallafall! Fuskigt eller vad?

Hade som sagt filmkunskapsprov i morse, det gick ganska dåligt milt uttryckt. Sist på dagen hade vi spanskaprov och det gick inte bättre det då ca 90% av provet var hörförståelse och det är jag sämst på.
Men... man kan ju inte vara bäst på allt ;)

Monday, bloody monday

Om tio minuter har vi 75 minuter svenska, jobbigt. Det serveras pytt i panna idag och den är inget att hurra för i skolan om man säger så... För övrigt är jag extremt trött, extremt hungrig och känner mej nästintill svimfärdig men jag får väl hålla ut till 12.00. Då ska jag äta rödbetor.

fel

Jag har två prov imorgon som jag inte har pluggat till, spanska och filmkunskap. Planerna med att läsa i bussen fullbordades inte då jag somnade till Lasse Lindh eller läste Veckorevyn istället.

JAG ORKAR INTE.

Home

Kryssningen i helgen var kul, det var ju också på båten det roliga skedde, själva Riga var inte speciellt intressant om man säger så.

Första rastplatsen utanför Arboga, vi hade åkt buss i en halvtimma och fick en rast på 45 minuter, men då var det ju andra människor på bussen som hade åkt längre. Ovärt hursomhelst. Tråkig rastplats också utan några bänkar att sitta på.

Den andra rastplatsen var inte mycket bättre, där stannade vi ca 20 minuter.

Hela fredagskvällen spenderades i showbaren på båten. Eftersom jag inte är 18 än (....en månad, hallå?) så fick jag en alkoholfri drink som smakade blåbär, på köpet kom en ljusstav som jag sedan var cool nog att använda som armband, den lös hela natten. Den här kvällen hängde även jag, Louise, Jenny och Ludwig på salsa-dansarna (carribbean nights) när dom lockade med folk upp på dansgolvet. Det började med att vi bara gick omkring i ett led med händerna på varandras axlar (brist på rätt ord) och vi trodde att det var allt. Men sen stod vi där ett bra tag och dansade och höll på, Ludwig flydde fältet ganska snabbt.

Från vänster: Ludwig som tar kort, Erik som lutar sej mot räcket, Hilkka i brunt, Louise och Kicki i skinnjackor och Jenny längst ut till höger.
Vi kom till Riga klockan 11 och här väntar vi på guiden och turistbussen som vi åkte med en halvtimma, sedan skulle vi även gå runt med guiden en timma i stan men det var så kallt så jag, Louise, Ludwig och Jenny sprang in i en galleria istället. Där fanns det inget att ha. Eftersom det var iskallt och nästan storm så gick vi sedan och åt och sen begav vi oss tillbaka till båten, vi gick ner till våra hytter och tog det lugnt en timma eller två.

Efterrätt i Riga

Det här är allt jag spenderade pengar på, ca 35 kronor totalt (dom hade inte pantteri!!!!). Sen kan vi ju låtsas som att jag inte alls fastnade vid spelautomaterna (det fanns inga enarmade banditer heller!!!!) så jag spelade bort en hundring totalt. Ganska bra gjort ändå, att jag inte fastnade längre...

Natten till idag var det typ storm på sjön (havet?) så allt gungade som aldrig förr och jag blev nästan sjösjuk och blev så paranoid att jag trodde att vi skulle sjunka men somnade ändå runt 2 någon gång. Sen var det bara att gå upp halv åtta och packa iordning, sen äta frukost och sen gå av båten och åka med bussen hem (som var en timma försenad...)

Snipp, snapp snut, så var sagan slut!

KISS (=puss)

Idag när jag åkte hem med tåget såg jag att vi svischade förbi massvis av vitsippor! Dom har säkert funnits där ett tag men det var idag jag såg dom för första gången i år :) Det är iallafall ett riktigt säkert vårtecken.

När jag satt i Laxå och väntade på att pappa skulle hämta mej blev det riktigt varmt i solen och där satt jag med Kent och Lasse Lindh i öronen, det enda som fattades var väl bra sällskap och en god glass. Ge mej sommar med massor av grillkvällar, bad, sol, promenader, sommarjobb (för pengarnas skull) och vila. Trevliga stunder helt enkelt


BAJS

Jag har inte så mycket att skriva, idag har jag packat lite och håller nu på och torktumlar kläder som jag har tvättat.
Sen ska jag packa det som torkar i tumlaren och checka packningslistan, en sån måste ju alltid göras ;)

Bestämde mej för att packa ner kilklackarna och ett par ballerina med guldgrejs där fram. OCH så tänkte jag packa ner ett par jeans men nu är det så att jag inte har använt jeans på ganska länge för att jag har en leggings-/strumbyxorperiod och tydligen har jag blivit så tjock att jag inte ens kan knäppa dom, mina två favoritjeans. Allt tack vare p-pillerna. Det är det jag tror iallafall, för det är sen jag började med dom jag har gått upp och visserligen sa tanten att det är normalt men ändå.
NOT FUNNY. Måste väga mej hos mormor imorn..
Så nu får jag ta med ett par andra jeans som jag också gillar men som inte är så "fina". Förhoppningsvis överlever jag helgen ändå.

Nu hade jag tänkt koka nudlar, mmm.


Aloha

Sitter i skolan och har matrast men vi åt lite tidigare idag (pannkakor!) så vi äter inte nu. 13.10 börjar engelskan, efter det har vi vår älskade stöd-matte! Kommer hem runt halv fem och då måste jag packa och tvätta. Kul, kul.

Företagsekonomi-provet gick för övrigt sämst men ett litet prov är inte hela världen. Jag hatar att man "måste" lära sej massa onödiga, krångliga saker bara för att komma in på nåt universitet så man kan få ett bra jobb som man tjänar mer pengar på än "normalt". Nu kan man ju lyckas ändå om man har lite skills men hur stor är chansen? Det är jobbigt när man måste följa system för att komma någonstans.

strange

Har precis duschat och faktiskt inte kommit igång med pluggandet än... HERREGUD, VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MEJ? Kan inte någon bara komma hit och banka lite vett i skallen på mej så jag fattar att jag måste börja plugga tidigare? Men det märker jag nog visserligen själv när jag ser mitt stora feta IG när vi får tillbaka provet. Hoppas att omprov är möjligt!

Dessutom har kvällen kantats av konstiga sms. Om jag bara går efter det tredje och sista smset så är språket väldigt likt en person som jag försöker undvika som börjar på R. Om jag går efter dom andra två så vet jag inte alls vem det kan vara då den stavade ordet dig med d-e-j, som jag stavar det, plus att den använde ett utropstecken i ett sms. Inget av det, speciellt inte stavningen på dej, används av dom som jag försöker undvika.
Dock har den comviq kompis och det innebär gratis sms, så jag slösar inga pengar på personen, tur det! Kanske att jag försöker luska mer någon annan gång.

Dags att försöka få ordning på håret och börja plugga! I'll be back tomorrow... Maybe with more information about the unknown "cute guy" ( det var det den sa att den var - "en söt kille!" ) Konstigt.

rubrik (att man aldrig kommer på något kul)

Igår åkte jag ju till mamma efter skolan och sov där till idag. Som jag gör varje tisdag. Jag skulle ha spenderat dagen med matteplugg och företagsekonomi-plugg, eftersom vi har prov i FeB på fredag. Dock ska jag göra det redan imorgon! Paniken börjar bubbla upp litegrann då jag inte kan någonting och.. jaaa, det är svårt att lära sej allt/tillräckligt mycket för att få g på en kväll. Men förhoppningsvis klarar jag provet ändå med mina medfödda företagsekonomi-skills ;) (.......)

Ska snart gå till Karrå och hämta hennes resväska som jag ska låna över helgen, eftersom jag aldrig reser någonstans så har jag inte direkt tänkt på att införskaffa en egen, haha... En bag har jag dock funderat på att skaffa snart eftersom jag måste ta med typ hela garderoben till mina Oli-vistelser, det ska nog fixas vid nästa studiebidrag! :)

Now.. Dags att hämta väskan.


HEJ!

Här sitter jag med blonderingsfärg i håret, har gjort slingor. Ska skölja 20.40 så tänkte skriva ett litet inlägg medan jag väntar :p

Idag har jag inte gjort ett piss, förutom att jag har tvättat massor och kollat på tv. Har inte ens gått utanför dörren men såna dagar får man ha ibland!

Oli och dom är typ klara med flytten nu tror jag, så nu bor han väl ytterligare några mil ifrån mej. Dock har han balkong på sitt rum, eller utanför då, haha (om det är på solsidan så ska jag bo på balkongen när jag är där i sommar).

Karrå sa att hon hade hört nåt om fint väder imorgon också, det passar ju utmärkt eftersom skolan nästan slutar innan dagen har börjat så då kan man ju sola imorgon också. Peeeerfect :) Men bäst att kolla smhi.se först!
...2 minutes later: Ingen aning om vart Karrå fick väderinfon ifrån (...haha) men det ska bli typ 7 grader och sol/moln imorgon. Men förhoppningsvs överlever jag ändå :)

Misslyckad planering..

Jag har inte sprungit än, och alltså inte heller duschat. Det blir nog inget spring idag, orkar inteee. Får ta igen det antingen imorgon (slutar 09.30, yay!) eller på onsdag.

Måndag - tvättdag

Jag tvättar kläder, bara för att pappa inte kan tvätta mina på rätt sätt. Inte lär han sej när jag säger till varje helg heller, så nu har jag tagit det i egna händer ;)

Förutom att tvätta kläder ska jag idag, enligt kalendern, hinna med att:
springa en runda + duscha efter det
slinga håret när det har torkat
plugga företagsekonomi, ska göra provet på torsdag och jag kan inte mycket alls, brabra..

BLÄ, den här måndagen är precis som söndagar annars brukar vara.

www.alltommat.se

Titta vad jag kom över såhär på kvällskvisten...
Den som kan ge mej allt det här NU får gaaanska mycket i gengäld.



Det kanske kommer en förändring

Älskling, jag har hittat in från mörkret,
det finns hopp om en förändring
men det tar den tid det tar.
En ny start, jag tänker nya tankar
men allt det där du föll för
finns fortfarande kvar

Påskdagen

Idag har jag varit ute i solen och faktiskt översatt ett kapitel i spanskaboken, så jag känner mej lite duktig ;) Dock så orkade jag inte plugga företagsekonomi idag men det är inte så viktigt säger vi...*host*...

Gick på promenad till macken med Karoliina vid 18 och köpte godis istället för glass. Ajabaja. Det var dock endast för att solen praktiskt taget hade gått ner och det var inte så varmt ute längre, vilket var synd!
När jag kom hem kollade jag på nån film på tv och sedan Wipeout.

Imorgon skulle vädret inte bli lika bra men det är ju trots allt inte sommar än, vi hade nog bara otroligt mycket tur den här helgen :p Det tackar vi för!

Goooodmorning Sweeeden

Vaknade vid elva, gick upp kvart över. Åt frukost, två äggmackor. Snart ska jag ut i solen igen, det är lite varmare än igår faktiskt, iallafall enligt termometern :)

Idag ska jag försöka översätta en spansk text och försöka lära mej lite fler formler inom företagsekonomin utantill. Men det ska nog gå.

Karrå skulle slinga mitt hår antingen idag eller imorgon också men det lutar åt att det blir imorgon, för idag har jag bara lust att ligga ute i solen och inte göra så mycket :) En glass-promenad till macken skulle visserligen inte sitta fel heller... Får se :)

Ännu en dag

Då var den här dagen också slut snart, jag har fått i mej tre kokta ägg. Det var min påsk.
Jag har ju ätit annat också såklart men inget påsk-relaterat, det är ju inte ägg heller egentligen eftersom det äts året runt, inte hos oss dock.

Kollade på Sandor slash Ida förut på 5an, hade inte sett den innan men den var ganska bra :) Jag vet inte om jag är i en känslig period eller nåt nu heller men jag grät typ vid fem olika tillfällen, haha, är det normalt?

Sen blev det såklart Robinson och thank God att Mika åkte ut! Fast valpen skulle nog också behöva åka hem...

Such a lovely day

Efter att jag hade gått iväg till Ica och köpt en stor Loka citron och en burk (kartong? låda?) vindruvor så gick jag ut och pluggade lite företagsekonomi, försökte lära mej lite formler och andra saker som är bra att kunna utantill och det gick väl inte så dåligt faktiskt :)

När jag hade legat där ett tag och tröttnat på diverse småkryp (EN FÄSTING BLAND ANNAT), som är det allra värsta under sommarhalvåret, så bestämde jag mej för att jogga en sväng, och när jag kom hem gjorde jag situps och grejer. Ja, du läste rätt. Ska försöka göra det imorgon också för att vara lite extra duktig! Så nu har jag nyss duschat iallafall och ska nog gå ut i solen och mysa med mp3n och alla småkryp igen snart.

Glad påsk

Även om jag inte firar påsk direkt så ska man väl säga det, för att vara allmänt trevlig liksom.

Ica stänger 13 idag och jag har inte gjort mej iordning än men sen ska jag dit en snabbis och köpa lite vatten och kanske godis, eller vindruvor. Jag är faktiskt inte så godissugen idag men kanske är bäst att köpa lite ändå eftersom det kommer vara stängt imorgon och på måndag.

That reminds me.. Lovet är ju snart slut! Och vad har jag gjort? Sovit, sprungit på stan en dag, varit på filmkväll, vi hade grillkväll första fredagen (hade passat bättre idag tror jag), promenerat med Karrå några dagar, ätit, suttit här och kollat på film. Fast det är väl så också, man ska inte ha fullt upp när man har lov. Synd att det snart är slut iallafall.

Sen är vi inte lediga förrän 1 maj, men det blir ju bara fre-sön. Visserligen är jag ledig nu på fredag men jag får ju ingen sovmorgon så det räknas inte. Sen är vi lediga 21 och 22 maj, tors-sön. Först då kan jag åka till Oli-boli. Jag behöver ju inte ens åka tydligen... Hans mamma skrev på facebook (haha) att dom skulle både hämta och skjutsa hem mej, tydligen var hon seriös också. Jaja, jag klagar väl inte :D

Anyways, dags att fixa sej lite så man vågar sej iväg till affären. Sen ska jag lägga mej på en filt ute i gräset och sola och plugga faktiskt. Det är ju så mycket roligare när man kan ligga där och plugga än att sitta på sitt rum.
Termometern visar strax över 15 grader.

Godnatt

Har spenderat kvällen med Talang 2009 och sedan SATC the movie. Jag gråter alltid vid två tillfällen: När Mr. Big inte kommer till bröllopet och när Miranda och Steve möts på bron. Säkert vid fler tillfällen också men det beror på humör och så vidare, haha.

Snart blir det sängen!

GAAAH

Det är verkligen en lååång fredag idag. Suck, finns inget att göra ju. På tv är det säkert bara massa Jesus-filmer eftersom det är påsk men det kan vara värt att kolla upp tv.nu innan jag drar några förhastade slutsatser... (En stund senare) Okej, det var inga Jesus-filmer idag men dom kommer väl imorgon. Klockan 19 är det Färjan2 på Kanal5 och Simpsons på Tv6, det blir nog Färjan2 om pappa får bestämma. Har för mej att det är slut på hockeyn nu...

I brist på godis och fantasi ska jag nu gå och göra en sats (kanske två) negerbollar chokladbollar.


Men fy

Det blåste ju jättekallt ute och det är bara disig sol nu, usch! Men jag hann läsa ett kapitel i spanskaboken ändå, min svaghet är att jag inte kan några ord så nu gäller det att läsa texter och översätta, översätta, översätta.

Pappa håller på med maten, jag är hungrig och idag blir det fisk och potatis. Smarrrrigt!

Bilder från förra gången jag kunde sitta ute i solen utan att frysa, då var det riktig sol minsann




Den som väntar på nåt gott...

Nu är det ju så att vår balkong sitter på "fel" sida av huset, så solen kommer inte runt dit förrän nu typ. Så alldeles strax ska jag bege mej ut i solen med någon bok (antagligen spanskan...) och njuta, av solen alltså ;)

Synd att affären har stängt idag, jag är sugen på Loka. En av dom jobbigaste sakerna med att bo i ett litet samhälle helt klart. Vi har ju alltid vår älskade mack men dit är det alldeles för långt att gå för en flaska vatten :) Svammel svammel

Aja, ut i solen var det! Tjing





Långfredag

Vaknade för en timma sen och åt två toasts till frukost. Sen kollade jag på termometern som sitter ute på balkongen (som är i skugga nu)... och hela 14+ stod den på! GAAAH, sommaren är inte långt borta nu känner jag :D

Idag borde för övrigt vara min pluggdag men nu är det ju så att lusten (om det ens fanns nån) försvinner lite tack vare vädret, tack vädret! :)

AHA!

Det är en riktig Dead by april-kväll här och jag kom precis på att det är dom som gör soundtracket till Robinson! Lite segt att komma på det nu kanske men här är hela låten: Dead by april - Losing you
Nu läste jag en kommentar på Youtube om att dom spelar någonstans i Örebro imorgon, buhu!

Kollade på Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show (lång titel på ett program :p) förut också och det är ju ganska modigt av kändisarna att ställa upp och jag tyckte lite synd om Tore, han är ju så liten :) Haha




Eftermiddagen

 
Här är hårprodukterna som kom som premier från VR tidigare idag, båda är stylingprodukter så det finns inte så mycket att säga om dom. Men båda produkterna ska användas i torrt hår och Hot darling-sprayen ska ta fram det naturliga fallet i håret, jag testade den faktiskt förut och den verkar hålla vad den lovar. Den har även "inbyggt" värmeskydd vilket är bra. Det som är i burken har jag inte riktigt förstått vad det är (det här är inte riktigt mitt område) men jag antar att det är något slags vax, dock väldigt mjukt, det ska ge glans och lite stadga till håret.

Vid 18 blev det en promenad med Karoliina igen. Det var kanske inte det bästa för mina fötter för igår när det regnade skippade jag tygskorna och knallade runt i sneakersen (? haha) hela dagen, vilket resulterade i vattenblåsor på båda hälarna. Så när vi gick omkring idag hade jag självklart på mej tygisarna och blåsan sprack och hälarna sved och jag såg nog lite rolig ut när jag gick. Men med plåster på det när jag kom hem blev det bra igen!



I väntan på Karrå (trots att jag var sen var hon ännu senare) togs det lite kort.

@ home

Kom hem strax innan ett, åt en toast och två ägg, kollade på tv och satte mej här. Premierna från Veckorevyn kom idag också, två hårprodukter (det passar ju verkligen mej, jag som aldrig fixar håret whatsoever..). Kan lägga in en bild på vad det var lite senare!

Vädret är lite halvdant idag men klart bättre än igår då det regnade nästan hela dagen, inte kul nånstans :p

Sean Kingston - Me love

Movienight

Snart drar jag och kollar på film, bussen går 16.37. Kommer hem imorgon runt halv ett - ett! CIAO

Nu har jag släppt bomben

Alltid samma visa så fort jag frågar om jag får göra nåt (suck, att jag ens behöver fråga om saker), det följs av 1000 frågor och sen "Det är väl inget annat ni ska hitta på?". Låt mej bestämma över mitt liv tack. Om jag vill dricka så borde jag få göra det och själv stå för eventuella konsekvenser (okej, jag är inte 18 än men nu är det bara 1 månad och 9 dagar kvar minsann). Nu ska vi ju inte dricka men liksom, det är principen jag menar.

Moln

Idag vill inte solen visa sej men det är väl sånt man får leva med ibland.

Inte har jag kommit igång med plugget än heller.. Förhoppningsvis så får jag ett litet plugg-ryck i helgen, på lördag skulle det passa bra.

Time to do something else. Bye

Liar

Det blev en vallfärd till macken förut av mej, Karrå och David. Han hade nämligen sagt att han ville ha mjukglass (...) "har dom redan börjat sälja det?" tänkte jag en kort stund då. Självklart så hade dom inte det, så det blev en såndär ny magnum temptation i en liten kartonglåda för min del. Very tasty of course!

Visserligen är jag inte så överdrivet förtjust i mjukglass men det är ju ändå obligatoriskt att köpa det minst en gång under sommarhalvåret. Och med nötkross och/eller kola-/chokladsås på blir det ju faktiskt lite mer än helt okej.

Nu funderar jag på att se nån film, Da vinci-koden kanske. Eller Saw V (5) var bara tvungen.

Loka likes passion - flirty apricot

Five of five toasters!

Jag hade missat hela likes passion-serien, är den ny eller? Det fanns även Red hot strawberry med jordgubb & chili och Stormy passion fruit med passionsfrukt & ingefära (tror jag det var). Det var dock Flirty apricot med aprikos & mynta som lät godast och inte var den äcklig inte! :)

Sen jag kom hem runt 16.40 har jag returnerat tröjan till H&M som dom hade skickat fastän jag hade avbeställt den och även köpt och ätit en vegetarisk pan-pizza!

Slängde iväg ett text message till Karrå förut om en eventuell walk men hon har ju småbarns-dans på tisdagar (jag är redan helt dagvilsen) och hon skulle komma hem runt 19. Får se om det blir någon promenad då eller inte.

Fram till dess blir det bara lite slappsurfing på näääätet. CHAO

Tuesday it is

Vaknade runt halv elva, åt frukost som bestod av ett glas oboy och mackor med ost & apelsinmarmelad, avslutade med ett äpple. Nyss åt jag ett paket nudlar också så jag inte blir så hungrig innan jag kommer hem.

Idag har jag ingenting planerat, det blev ingen Kenny begins för det blev massa krångel med det igår, med vilken dag vi skulle se den and so on. Kanske tar en promenad med Karrå ikväll om hon inte gör något annat :)

Nu visar termometern 12,6 grader i skuggan. THUMBS UP

AJAJAJ

Fötterna och benen värker sönder efter en dag på stan. Kanske inte det mest ergonomiska att gå i tygskor men det är ju så himla skönt! Iallafall i början.. Vi började med ett besök på Kinamuren och sedan begav vi oss iväg till diverse affärer. Efter ca 4 timmars rushande tog vi en glasspaus, en våffla med tre kulor strawberry cheesecake blev det för min del. Mycket gott! Sen blev det ytterligare ca en timmas rush.

Köpte inget mer än en "byxklänning" som jag hellre kallar typ jumpsuit eller playsuit men iallafall. Svart med halterneck, knyt i midjan och korta fladdriga ben, 149 spänn på Indiska, blir nog skönt i sommar när man cyklar till sjön och när man är vid stranden. Sen köpte jag nya hårspännen på H&M för 19,50 (jag vet verkligen inte vart alla tar vägen, köper nämligen nya ganska ofta.. :p). I övrigt lade jag bara pengar på mat. Och en Ramlösa med mango-smak.

Nu blir det lite mer tv och slappande innan det är dags för skönhetssömnen.
Kisses

Söndag kväll

Tog en snabb-promenad med Karrå förut, sen gick jag hem och kollade på TV4 Fakta och åt gröt.

Imorgon blir det stan som sagt, pappa erbjöd sej att skjutsa mej till tåget som går 11.19. Jag har för mej att Hanna skulle ta det (KOLLA MOBILEN TACK!) så det skulle ju passa bra. Det enda dåliga med det är väl att jag inte hinner åka och lämna väskan hos mamma innan vi springer på stan men jag ska försöka att inte packa den alltför tungt så det går nog ändå :)

Snart blir det duschen!

Nomy

Har precis upptäckt honom, Nomy, killen utan (!) skivkontrakt. Oh my.

Idag har jag inget planerat, det är inte så fint väder heller även om solen tittade fram i några minuter förut. Imorgon blir det stan och kinamat iallafall, får se om jag väljer att slösa eller spara då :) Och på tisdag blir det bio med några från klassen, vet inte riktigt vilka än, haha. Kenny begins blir det iallafall, har hört att den ska vara bra :) Och jag har inte talat om för mamma eller pappa än att jag sover hos mamma måndag-onsdag men det ska nog gå bra, varför skulle det inte gå bra liksom? :)

Ibland

Ibland så önskar jag att jag kunde skita i allt (utan otrevliga konsekvenser)
Ibland så önskar jag att du inte fanns
Ibland så önskar jag att jag inte hade humörsvängningar
Ibland så önskar jag att du inte var som du är
Ibland så önskar jag att du var här
Ibland så önskar jag att jag inte var den jag är
Ibland så önskar jag att inget var som det är
Ibland så önskar jag att jag inte tänker såhär
Nu vet jag att jag kommer önska att jag inte skrev det här

Tv-kväll

Har kollat på Robinson och halva filmen som visades efter.

Nu är jag trött och ska nog lägga mej, tänkte läsa någon bok om jag hittar nån som jag inte har läst på länge, annars får jag väl sova eller plugga. Lutar åt att sova i såfall... :)

Aloha

Här sitter jag och inbillar mej att jag har fått färg av solen idag men det har jag såklart inte :) Om 40 minuter är det Robinson och det ska jag nog se. Efter det blir det väl att se nån film eller något annat slappt.

Förresten så märkte jag direkt nu när det blev lite varmare att matlusten avtar. Jag är sån att på vintern äter jag praktiskt taget hela tiden eftersom det inte finns något annat att göra och för att jag känner mej hungrig 24/7. På sommaren är det tvärtom och då vill jag knappt äta alls, matlusten försvinner totalt och jag känner mej nästan aldrig hungrig. Men självklart äter jag, bara inte lika ofta, lika mycket och så är det inte lika gott :)

Det hade nog varit mer passande med grillkväll idag egentligen, då hade man kunnat börja tidigare också men det kommer fler vår- och sommarkvällar :D

ÄNTLIGEN ÄR DET INTE BARA SOLIGT

Vaknade vid 11, gick upp och följde sen med pappa till Ica. Sen har jag försökt plugga lite i mitt rum men det gick inte så bra med tanke på vädret. Så när klockan blev 15 ungefär så solen hade gått runt huset satte jag mej på balkongen i solen med psykologiboken och mp3n :) Även om jag bara läste ett kapitel i boken så har jag ju ändå gjort något.

Har nästan lust att ge mej ut och springa idag men jag vet inte riktigt. Det känns ju som att det t.o.m skulle gå med shorts, utan att frysa alltså :)

Satt där ute en timma ungefär och nu är fräknarna framme iallafall :) Till skillnad från typ alla andra jag vet så gillar jag när fräknarna kommer fram, men det kanske är för att jag inte får så många utan bara under ögonen typ :)


PINNBRÖD, URSÄKTA

Råkade visst skriva pinndeg i förra inlägget men det var såklart inte meningen. Hoppas på förlåtelse.

Idag har jag lärt mej:
Att det inte är lika varmt på kvällen som på dagen, speciellt inte när det precis har blivit vår.. Grillade marshmallows och pinnbröd är gott ibland men idag glömde jag nästan bort pinnbrödet (och marshmallowsarna) så allt var kvar i slutet. Shit happens. Månen är ganska bra på att lysa upp på kvällarna (jag vet att det är solen som lyser på månen och inte själva månen som lyser). Brasrökens lukt etsar sej in i håret rejält. Att ta kort är kul (kanske slänger upp en bild imorgon, orkar inte sätta i sladden och föra över fastän den ligger här bredvid...).

Det var väl allt, allt jag kommer på iallafall. PUSS

ELD

Snart ska jag på "grilkväll" vid Åbydammen. Alla skulle köpa med eget så jag och Karoliina gjorde pinndeg (okej, hon gjorde den...) och så köpte jag marshmallows som kompensation för hennes arbete :)

Får hoppas att inte solen går ner alltför snabbt och att det inte blir jättekallt ute, men jag tar nog vinterjackan iallafall. Det är ju inte sommar än, tyvärr :)

Så nu är det dags för mej att gå och fixa mej lite, ska möta Karrå 18.40 men det lär ju bli runt 18.45 då som vanligt... (Känn dej attackerad)

10 dagar ledigt nu men det är som vanligt MASSOR av plugg som måste göras. Fast det här lovet är det nog mer än vanligt... Herregud, helt galet. Hannas väska vägde tydligen 9 kg när hon bar hem den och den innehöll bara skolböcker. Min väger väl något liknande eftersom vi tog med ungefär samma saker hem, fem eller sex olika ämnen är det också. SUCK.

Well, well. See you later!

Brills

Solen skiner som aldrig förr och jag sitter här och... fryser?! Har nog tagit ut våren i förskott litegrann och dragit på mej en miniförkylning. Mycket möjligt.

Imorgon är det sista skoldagen innan lovet, ett lov som knappt kan kallas lov. Har bokat in plugg varje dag förutom nu på lördag, onsdag, torsdag och sista lördagen (påskafton). SUCK.

Dom första två veckorna efter lovet kommer bli riktigt stressiga (som det ser ut just nu i kalendern iallafall) med massa prov och grejer. Men det är ju slutspurten som börjar nu. Inte långt kvar till sommarlovet, ca 2 månader bara :)

Nu påminnde hon mej

Karrå hade kommenterat inlägget om Sonic Syndicate och Putte i parken. Öltälten ja! Vi kommer ju in i dom i år, gött :)

Första april

Hade lång sovmorgon i morse, vaknade runt halv elva och hade då två och en halv timma på mej innan bussen till tåget gick. Så jag åt frukost (utan att stressa, skönt!) och sen gjorde jag även matteläxan och lite latin innan jag fixade mej mer ordentligt. Det var även ca 9 grader i skuggan när jag gick, äntligen går det åt rätt håll :)

Hade bara latin i skolan och kom hem runt kvart över fyra och åt pizzasallad. Vid fem mötte jag Karrå vid bron och vi tog en 50-minuters-walk i solen. När jag kom hem åt jag mat och sen läste jag nya Veckorevyn som kom idag, sen satte jag mej här. Inget som måste pluggas på idag heller.

Hoppas på sol även imorgon! Då kommer jag ha motivation till att ge mej ut på en runda igen :)

RSS 2.0