Worst morning ever..

I morse när jag vaknade var allt som vanligt och som alltid fick jag stressa lite vid 06.25 eftersom jag var tvungen att hinna med bussen. Jag gick som vanligt till busshållplatsen mittemot Karoliinas hus, nära Ica.
Precis när jag hade stannat och ställt mej så jag stod vänd mot hennes hus så såg jag något i ögonvrån som först såg ut att vara en blixt, sen kom smällen. Sen eldkloten och eldhavet. Ett hus på vägen som går bakom Ica exploderade, och jag kände tryckvågen och värmen. Det har stått om det på alla tidningssajter känns det som, och till och med varit med på nyheterna. Det var övertänt på bara några få minuter och efter tio minuter var det helt förstört.

Det känns så konstigt att något sånthär kan hända i lilla Finnerödja. Ännu konstigare är kanske att ingen riktigt vet vem det är som bor/bodde där, pappa visste inte ens och han har ändå bott i Finnerödja hela sitt liv typ. Man vet bara att det är/var en gubbe men vet inte om han var hemma eller inte när det exploderade.

När jag stod där var jag också påväg att ringa 112 för första gången i mitt liv och jag vill aldrig behöva vara i närheten av att ringa dit igen. Anledningen till att jag inte ringde var att det bor en brandman i ett hus precis vid busshållplatsen och han sprang ut till sin bil precis när jag tänkte trycka på den gröna luren. Bussen kom strax efteråt och jag åkte ju såklart med den, nu kommer jag inte hem förrän på fredag.. Jag är ju hos mamma den här veckan.

Morgonen är inte slut än. När jag kom till Laxå var tåget inställt, så då fick jag vänta där en timme och blev alltså försenad till praktiken, första dagen och allt. Great. Pissmorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0