Skitmorgon

Dagen började inte så bra förresten, efter en normalstressig morgon gick jag till bussen som kom halv sju. Allt var precis som vanligt och jag skulle in till Örebro och universitetet direkt. När vi kom fram till Laxå, där vi skulle gå på tåget som skulle gå 07.06 så hörde jag någon tant säga "Tåget är inställt" till någon av hennes tantkompisar, men det går ju fler tåg än vårat tänkte jag lite snabbt då. Sen såg jag att alla stannade upp och kollade på den där skärmen med tågtider/spår osv och suckade och klagade. Självklart var det vårat tåg som var inställt, på grund av lokfel. Hanna visste ju inte om det så när hon kom till perongen så stod jag och Izabella där och meddelade den tråkiga nyheten till henne.

Som tur var så bor ju Hannas mamma inte alls långt från station så vi fick gå dit och vänta på bussen som gick 08.15 ungefär. Den blev såklart fullproppad med människor som skulle ha åkt med det inställda tåget, men that's life sometimes.
Det innebar ju också att jag inte alls åkte in till universitetet eftersom jag skulle missa nästan hela skoldagen då, iallafall förmiddagen, och det ville ju inte mamma.. Så jag har en liten beskrivning om hur jag ska gå när jag kommer dit på måndag och jag får väl hoppas att jag hittar rätt, men det ska nog gå bra.

Dagen kunde dock ha startat liiiite bättre enligt mej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0