Ovärt

Nu när jag äntligen trodde och kände att jag hade jobbat ikapp massa i skolan, som att jag lämnade in svenskauppsatsen om romantiken fyra dagar innan sista inlämningsdag, har pluggat mycket mer till ett prov än vad jag brukar och det kändes som att jag kunde slappna av ett tag nu så kom jag på att så är det inte alls.

För under praktikveckan nästa vecka måste jag skriva loggbok varje dag, vilket jag hatar, jag måste göra klart filmkunskapsfrågorna innan vi börjar skolan och när vi börjar skolan igen efter praktiken så har jag en rapport att skriva på ca fyra dagar, veckan efter ska vi ha muntlig redovisning om praktiken och den måste jag hinna göra en PowerPoint till, det tar liksom aldrig slut.

På lovet i februari borde jag också plugga för vi har matteprov på tisdagen direkt efter och det räcker nog inte att plugga bara på måndagskvällen skulle jag tro.
Jag tror även att jag börjar lida av spänningshuvudvärk för jag har börjat få ont i huvudet och känner mej stressad, sanningen är att jag faktiskt aldrig har huvudvärk förutom på sommaren om jag får vätskebrist eller något. Men det har jag inte nu kan jag lova för idag har jag druckit sju glas vatten, sömnbrist har jag inte heller, inte idag iallafall. Allt känns så ovärt på något sätt, med skolan alltså, det slutar ändå bara med huvudvärk, sömnbrist, magsår och att man går in i väggen och stressar massvis, ändå så fortsätter man med det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0